Bugun...



15 metre yüksekten devrilen iş makinesi operatörü feci şekilde yaşamını yitirdi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir sitede çalışma yaparken istinat duvarının çökmesi sonucu 15 metre yüksekten karayoluna devrilen iş makinesi operatörü yaşamını yitirdi. Kazanın ardından olay yerine koşan genç operatörün yakınları sınır krizleri geçirdi, feryatları yürekleri dağladı.

facebook-paylas
Güncelleme: 25-01-2023 19:50:41 Tarih: 25-01-2023 19:49

15 metre yüksekten devrilen iş makinesi operatörü feci şekilde yaşamını yitirdi

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Çiftlik Köyü’nde bugün öğle saatlerinde bir sitede kullandığı iş makinası ile çalışma yapan evli ve iki çocuk babası 35 yaşındaki Mervan Öztekin’in bulunduğu site yolundaki istinat duvarı ve aniden çöktü.

 

İŞ MAKİNASI İLE BİRLİKTE 15 METRE YÜKSEKLİKTEN DEVRİLDİ

Çökmenin etkisi ile önce devrilen ardından 15 metre aşağıdaki Bodrum- Çiftlik karayoluna devrilerek düşen iş makinesini kullanan Öztekin için kazayı görenler acil sağlık ekipleri ve jandarmadan yardım istedi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Öztekin’in yaşamını yitirdiğini belirledi.

 

 

 

YAKINLARININ FERYATLARI YÜREKLERİ DAĞLADI.

Bodrum- Çiftlik yolu trafiğe kapatılırken kazadan sonra olay yerine koşan Öztekin’in ailesi ve yakınlarının feryatları yürekleri dağladı. Birçok yakını genç operatörün yaşamını yitirdiğine inanamadı. Cenaze aracı gelmeden ambulansa alınan Öztekin’i görmek isteyen yakınları ile jandarma arasında kısa süren gerginlikler yaşandı. Öztekin’in yakınları “Mervan usta bir operatördü, son yağışlarla birlikte sitenin duvarının altındaki toprak yumuşamış galiba, iş makinesinin ağırlığına dayanamadı, çocuklarını ekmeği peşindeydi, olayı duyunca büyük acı ve şok yaşadık” dedi.

Öztekin’in cenazesi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderilirken jandarma kaza ile ilgili soruşturma başlattı. Üç kişinin ifadesine başvurulduğu öğrenildi. Öztekin’in cenazesinin memleketi Muş’un Bulanık ilçesine gönderileceği öğrenildi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI