Bugun...



10 gündür aç susuz kalan köpeği itfaiye kurtardı

Cumhuriyet caddesi üzerinde bir evde sürekli havlayan golden cinsi bir köpeğin sürekli havlaması üzerine trafik ekipleri Cumhuriyet caddesinin trafik akışını kapattı. Golden cinsi köpek 10 günlük açlığın ardından operasyon ile kurtarıldı.

facebook-paylas
Güncelleme: 06-12-2021 11:32:45 Tarih: 06-12-2021 11:23

10 gündür aç susuz kalan köpeği itfaiye kurtardı

Olay  Bolu ilinde dün saat  18.00 sıralarında meydana geldi.

 

Vatandaşların şikayeti üzerine olay yerine trafik ekipleri asayiş şube müdürlüğü ekipleri, Bahçelievler polis merkezi ekipleri, itfaiye ekipleri ve Bolu Belediyesi Veteriner Hizmetleri Şube Müdürlüğü ekipleri sevk edildi.

 

Trafik tescil ve denetleme şube müdürlüğü ekipleri Cumhuriyet caddesi trafik akışını kapattı. Ardından savcılığın izni ile Bolu Belediyesi itfaiye ekipleri ve Veteriner hizmetleri müdürlüğü ekipleri 10 gündür 3.katta mahsur kalan ve sahibi tarafından eve mahkum bırakılan golden cinsi köpeğe balkondan müdahale edildi.

 

İddiaya göre 10 gündür aç ve susuz bırakılan ev köpeği yapılan operasyon ile kurtarıldı. Bu anlar hayvasever vatandaşlar tarafından alkışlarla tebrik edildi. Aç ve susuz olduğu öğrenilen golden cinsi köpek Bolu belediyesi veteriner hizmetleri müdürlüğü ekipleri tarafından barınağa götürülerek tedavi altına alındı.

 

Polis, konuyla ilgili soruşturma başlatırken köpeği evde aç ve susuz bırakan zor duruma düşüren şahıs ve şahıslar hakkında soruşturma başlattı.




Kaynak: bolugündem

Editör: MELİS ANTER




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI