Bugun...


OSMAN GÖKMEN “KORSAN TAŞIMACILIK İLE MÜCADELE DEVAM EDECEK”
Tarih: 10-06-2020 12:51:33 Güncelleme: 10-06-2020 12:51:33 + -


Ak Parti İlçe Başkanı Osman Gökmen yaptığı açıklamada korsan taşımacılık ile ilgili mücadelenin devam edeceğini açıkladı.

facebook-paylas
Tarih: 10-06-2020 12:51

OSMAN GÖKMEN “KORSAN TAŞIMACILIK İLE MÜCADELE DEVAM EDECEK”

OSMAN GÖKMEN “KORSAN TAŞIMACILIK İLE MÜCADELE DEVAM EDECEK”

Geçtiğimiz hafta Bodrumlu şoförlerle birlikte Cumhuriyet Savcılığı’ na giderek tespit edilen korsan  araçlarla ilgili suç duyurusunda bulunan Gökmen şunları söyledi.

 

***Korsan taşımacılıkla mücadelemiz, el birliğiyle devam ediyor. Geçtiğimiz hafta şöför esnafımızla birlikte Bodrum’da korsan taşımacılık yapanlar hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunmuştuk.

***Bodrum’da emniyet güçlerimiz, Bodrum Şoförler Odamız, TÜRSAB yetkililerimiz ve diğer yetkililerimiz korsanla yoğun bir mücadele içine girdi. Dün ve bugünde korsan taşımacılık yapanlar tespit edilerek kendilerine gerekli cezaların verildiğini ve bu kişiler hakkında da suç duyurusunda bulunulduğunu  öğrendik.

 

***Tüm Bodrumlu vatandaşlarımız, esnafımız, şoförlerimiz bizler için çok değerli.

 

***Bodrum’da her türlü zorlukla mücadele edip, binbir güçlükle çalışan ve alın teri döken esnafımızın terinin her damlası, bizim için kutsaldır. Bu mücadelelerinde her daim yanlarında olacağız.




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKONOMİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI