Bugun...


DSP GENEL BAŞKANI AKSAKAL BODRUM'DA
Tarih: 14-03-2019 17:37:08 Güncelleme: 14-03-2019 17:37:08 + -


Demokratik Sol Parti Genel Başkanı Önder Aksakal, seçim çalışmaları kapsamında Muğla'nın Bodrum İlçesi'ne geldi. DSP'nin Menteşe Belediye Başkanı Adayı Ali Durna, Bodrum Belediye Başkanı Adayı Mehmet Necati Utkan ve partililerle birlikte kenti dolaşan Genel Başkan Aksakal vatandaşlarla da sohbet etti.

facebook-paylas
Tarih: 14-03-2019 17:37

DSP GENEL BAŞKANI AKSAKAL BODRUM'DA

DSP GENEL BAŞKANI AKSAKAL BODRUM'DA.

Demokratik Sol Parti Genel Başkanı Önder Aksakal, seçim çalışmaları kapsamında Muğla'nın Bodrum İlçesi'ne geldi. DSP'nin Menteşe Belediye Başkanı Adayı Ali Durna, Bodrum Belediye Başkanı Adayı Mehmet Necati Utkan ve partililerle birlikte kenti dolaşan Genel Başkan Aksakal vatandaşlarla da sohbet etti.

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, Menteşe Belediye Başkanı Adayı Ali Durna ve Bodrum Belediye Başkanı Adayı Mehmet Necati Utkan ile birlikte Bodrum'a geldi. Seçim çalışmaları kapsamında, Neyzen Tevfik Caddesi, Gümbet sahili ve çarşıda gezerek vatandaşlara selam verdi. Aksakal, vatandaşlarla da kısa kısa sohbet ederek, sorunlarını dinledi.

Aksakal, “Halkta bir özlem bir beklenti var. DSP yeniden siyasetin önceliği olacak. Vatandaşların DSP’yi, ülkenin içinde bulunduğu kötü durumdan çıkış noktası olarak görmesi bizim için büyük bir gelişmedir. Biz, bu gelişmeyi 31 Mart’ta güzel bir sonuç ile taçlandıracağız. Gözün aydın Bodrum, akgüvercin geliyor” dedi.
Bodrum Belediye Başkanı Adayı Emekli Büyükelçi Mehmet Necati Utkan, bilgi ve birikimlerini Bodrum'a aktarmak istediğini belirterek, özgün projelere yer vereceklerini ve Bodrum halkının seçtiği projeleri hayata geçireceklerine dikkat çekti. Utkan, ayrıca Neyzen Tevfik Caddesi'ni trafiğe kapatmak istediğini ve İstanbul'daki İstiklal Caddesi gibi canlı bir yer haline getirmek istediğini dile getirdi.

Genel Başkan Aksakal, Utkan ve Durna ile birlikte çeşitli işletmeleri ziyaret ettikten sonra, Menteşe İlçesi'ne hareket etti.




Editör: Nilüfer Demir



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI