Bugun...

"bodrumlu" İLE İLGİLİ HABERLER

50 metrelik uçuruma yuvarlandı, itfaiye kurtardı
Muğla'nın Dalaman ilçesine bağlı Gürköy Mahallesi Değirmenyakası mevkiinde kullandığı 48 YE 953 plakalı otomobilin direk..
Girgin: 'Muğla Merkezi İdare'den hakettiği yatırım payını alamıyor'
CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, dün TBMM Bayındırlık, İmar ve Turizm Komisyonu’nda görüşülen 2/3517 esas numaral..
Üniversiteli Simay kaza kurbanı
İzmir’in Bayraklı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, yolcu minibüsünün altında kalan üniversite öğrencisi Simay K..
Dünya Patent Ligi'nde sınıfta kaldık!
Türkiye, Avrupa’da patent başvurularında 594 adet ile 24’üncü sırada yer alırken, ABD, Almanya ve Japonya gibi ülkeler o..
GESİFED Yönetim Kurulu Başkanı  Oktay Mersin oldu
BESİAD’ ın (Bodrum Esnaf ve Sanayiciler İş Adamları Derneği) kurucu üyesi olduğu GESİFED (Güney Ege Sanayi ve İş Dünyası..
Batı Trakyalı Türkler Encümen seçimlerinin sürekli ertelenmesini protesto etti.
Batı Trakya’da yaşayan Türk Azınlığı, Miçotakis hükümetinin Covid-19 pandemisini gerekçe göstererek Encümen seçimlerini ..
Şiddetli lodos iskeleleri parçaladı, direkleri devirdi
Bodrum'da iki gündür süren şiddetli lodos çatıları uçurdu, ağaçları devirdi, tekneleri karaya savurdu.
Avukatlık bürosunda miras kavgası: 3 ölü, 2 yaralı
Adliye yakınlarındaki bir avukatlık bürosuna silahlı bir şahıs tarafından saldırı düzenlendi. Silahlı saldırıda 3 kişi h..
Bodrum'da
Muğla'nın Bodrum ilçesinde "Rekabetin cinsiyeti olur mu?" sloganıyla "Man & Woman Challenge" Triatlon Yarışı düzenlenece..
Kent Konseyi: Bodrum’daki kıyıların talanına yasal kılıf hazırlığı yapılıyor
Muğla’nın Bodrum ilçesinde Kent Konseyi üyeleri yaptıkları basın açıklamasında kıyıların yağmalanması ve talanına yasal ..
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI