Bugun...

"bodrumda" İLE İLGİLİ HABERLER

Muğla'da Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler'e bağlı kuruluşlarda Covid-19 aşıları tamamlandı
Koronavirüs pandemisi başından bugüne sıkı izolasyon kurallarının uygulandığı Muğla Aile,Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl ..
Bodrum'da görüntü kirliliğine neden olan totemler kaldırılacak mı?
Bodrum Güçbirliği Derneği Çevre ve Enerji Komisyonu Başkanı Melih Caner yaptığı açıklama ile bir süredir Bodrum esnafını..
Sağlık çalışanlarına getirilen izin kısıtlaması kaldırıldı
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca imzasıyla 81 ilin sağlık müdürlüklerine gönderilen yazı ile sağlıkçılara yönelik yıllık izi..
SMA hastası Ayaz bebek için
Marmaris’te yaşayan SMA Tip 2 hastası Ayaz Bebek için hem belediye başkanlarından hem de ünlü tiyatrocu Yılmaz Erdoğan’d..
Pandemide yeni trend suda koşu. Hayatınızı değiştirin
Suda koşu eğitmeni Bodrumlu Benhür Öncel pandemi dönemi ile birlikte havuz ve denizde yapılan bireysel suda koşu antrenm..
İstanköy Adası’nda deprem korkuttu, Bodrum’da hissedildi
Muğla’nın Bodrum ilçesine 6 mil uzaklıktaki İstanköy Adası’nda meydana gelen 3.6 büyüklüğündeki deprem korku ve heyecana..
Akkuyu Nükller Santrali’nde dinamit patlaması korkuttu, evler hasar gördü
Mersin’de yapımı devam eden Akkuyu Nükleer Santral çalışmaları sırasında yapılan dinamit patlaması çevredeki evlerde has..
Bodrum’a  üç hayırseverden üç okul
Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan üç hayırsever tarafından ilçeye üç okul yaptırılacağı açıklandı. Okulların yapımı içi..
Yunanistan’dan yeni provakosyon: Girit’in doğusunda karasularımızı genişletmeyi planlıyoruz
Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias, ülkesinin Girit Adası'nın doğusunda kara sularını genişletmeyi planladığını s..
Muğla 2020’de 695 bin yabancı turist ağırladı, yüzde 79 azalma var
Haziran ayının ikinci yarısında başlayan yabancı turist girişi ile Muğla 2020 yılını bir önceki yıla göre eksi yüzde 79 ..
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI