Bugun...


Aras: Bir ağaç dikmek, bitki yetiştirmek insanın ruhuna iyi gelir
Tarih: 07-01-2021 11:42:38 Güncelleme: 11-01-2021 21:28:38 + -


Meclis üyeleri tarımsal çalışmaları inceledi

facebook-paylas
Tarih: 07-01-2021 11:42

Aras: Bir ağaç dikmek, bitki yetiştirmek insanın ruhuna iyi gelir

Ekim 2019 tarihinde kurulan Bodrum Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından Karaova genelinde yürütülen faaliyetler hakkında, Bodrum Belediyesi meclis üyeleri  bilgilendirildi.

Belediye yetkilileri   hayata geçirilen projeler, yürütülen çalışmalar ve hayata geçirilecek projeler hakkında Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, başkan yardımcıları ve  meclis üyeleri ile  bölge muhtarlarını bilgilendirdi.

Çömlekçi, Kemer ve Bahçeyakası Mahallelerinin kesiştiği Kavaklı Darboğaz Mevkii'ndeki tarımsal arazilerde 'Tarımsal Kümelenme Modeli' projesi hakkında bilgilendirme yapıldı.

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından aynı bölgede kanola dikilen belediye arazisinin incelenmesiyle devam etti. Çömlekçi Mahallesi'nde ata tohum karakılçık buğdayı ekimi yapılan alan, Bahçeyaka Mahallesi'nde Tarım AR-GE ve Yerel Tohum Merkezi ve son olarak Etrim'de tıbbi ve aromatik bitkiler proje alanı yerinde incelendi.

 

YEŞİL ALANLAR ÖNEMLİ, AĞAÇ DİKMEK İNSANIN RUHUNA İYİ GELİR

 

Aras " Dünyadan kopuyoruz, sosyal ilişkilerimiz bozuluyor ama toprakla uğraşmak, bir üretim yapmak, bir ağaç dikmek, bir bitki yetiştirmek insanın ruhuna iyi gelir. Zaten doğanın içerisinde insan, insanlığını daha fazla hissediyor. Bence işin bu boyutunu da insanlara anlatabilmemiz lazım. Sağ olsunlar meclis üyelerimizde bunun bilincindeler ve onlar da geldiler bizim yaptığımız çalışmaları izliyorlar. "




Editör: Melis Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKONOMİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI