Bugun...

"haberler" İLE İLGİLİ HABERLER

Vandallar bu kez Yalıkavak’ta ağaçları katlettiler
Bodrum’un Yalıkavak Mahallesi’nde kimliği belirlenemeyen kişi veya kişilerin Benjamin ağaçlarını testere ile kesmeleri..
DÜNYANIN EN BÜYÜĞÜ, HUKUKUN ÖNÜNDE CEKETİNİ İLİKLEDİ  !
İkinci Dünya savaşından sonraki dönem ve sonrasında hükmünü süren, dünyanın en büyüğü devletler açısından en önemli sına..
Son dakika. Kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yaptı. Kısıtlamalar kalkıyor, aşı başlıyor...
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısının ardından yaptığı son dakika açıklamasında corona virüsü kısıtlamalarının kad..
Atatürk Spor Kompleksi'ne çirkin saldırı, böyle talan edildi...
Mülkiyeti Milas Belediyesi’ne ait olan, ihale usulüyle kiralaması gerçekleştirilen Akkent Atatürk Spor Kompleksi kimliği..
Daha yeşil bir Bodrum için 350 fidan toprakla buluştu
Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, gelecek kuşaklara daha yeşil bir Bodrum bırakmak amacıyla, doğanın korunmasının yanı..
Muğla'da kaliteli ve sağlıklı hayvansal üretim sağlanacak
Güney Ege Kalkınma Ajansı’nın 2020 yılı Fizibilite Desteği Programı kapsamında destek almaya hak kazanan “Seydikemer Tar..
2020 yılında 130 km yol çalışması yapıldı
Muğla Büyükşehir Belediyesi 2020 yılında Muğla genelinde 130 km daha yol çalışması yaparak vatandaşların hizmetine sundu..
 Devlet Bahçeli yine çok sert: HDP kapatılsın CHP ve İyi Parti destekçisi…
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a 'sözde Cumhurbaşkanı' deme..
 Rekabet Kurulu, Facebook ve WhatsApp hakkında resen soruşturma başlattı ve WhatsApp verilerinin paylaşılması zorunluluğunu durdurdu.
Rekabet Kurulu’nun 11 Ocak 2021 tarihli ve 21-02/25-M sayılı kararıyla, WhatsApp kullanıcılarına getirilen veri paylaşma..
Milas-Bodrum Havalimanı Genel Müdürü İclal Kayaoğlu oldu
TAV Havalimanları tarafından işletilen Milas-Bodrum Havalimanı’nda genel müdürlük görevine İclal Kayaoğlu getirildi...
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI