Bugun...


Hayalet kuşu tüyler ürpertti! En son 15 yıl önce görüldü
Tarih: 13-03-2021 21:40:35 Güncelleme: 13-03-2021 21:52:35 + -


Kolombiya'da görüntüsüyle oldukça dikkat çeken hayalet kuşu görüldü. Bu anları fotoğraflayan kadın, ''önce onu çitin bir parçası sandım ancak çığlık atıp göz göze geldiğimizde oldukça korktum'' dedi. Öte yandan kuşun sesinin duyulduğu ancak kendisinin 15 yıl önce görüldüğü de ifade edildi.

facebook-paylas
Tarih: 13-03-2021 21:40

Hayalet kuşu tüyler ürpertti! En son 15 yıl önce görüldü

Tüyler ürperden an Kolombiya Magdalena'da bir kadının objektifine yansıdı. Urutau ya da hayalet kuş adı verilen kuş, çitlerin bulunduğu yerde tahta kütüğe tünemiş haliyle dikkat çekti.

 

Yürüyüş yaptığı esnada gördüğü şeyin önce tahta bir sopa olduğunu düşünen kadın, kuşun kendisine bakıp hareket ettiğini görünce korku dolu anlar yaşadı. Kolombiyalı kadın o durumu şöyle anlatıyor: ''Tamamen hareketsiz duruyor, öne doğru bakıyor, ancak ona yaklaştığımda başını hafifçe hareket ettiriyordu. Göz göze geldiğimiz an ve çığlık attığı an korkunçtu.''

 

''ELİMİ KALDIRDIM CEVAP OLARAK AĞZINI AÇTI

 

İlk şoku atlattıktan sonra kuşun fotoğraflarını çeken kadın, ''yaklaştığımda elimi kaldırdım ve cevap olarak ağzını açtı. O yoldan çok kez geçtim ancak bunu daha önce görmemiştim.

 

Orada yaşayanlar çığlığını duyuyormuş ama kendisini en son gören kişi 15 yıl önceymiş'' şeklinde konuşuyor.

 

Sosyal medyada kuşun fotoğraflarını paylaşan kadına onunla aynı hisleri paylaşan birçok kişi de yorum yaptı. Bir kullanıcı, 'Bu hayatım boyunca gördüğüm en ürkütücü şey' derken bir diğeri 'gözleri vücuduna uymuyor ve kurbağa ağzı varmış gibi görünüyor, çok korkunç' dedi.

 

 

GECE GÖRÜLÜYOR, ÇIĞLIK ATIYOR

 

Öte yandan kuşlar üzerinde araştırmalar yapan EBird.org kuş hakkında bilgi verdi. Söz konusu açıklamada, 'Çoğunlukla geceleri görülür, çığlıklarıyla bilinirler. Bir baykuşa benzeyen ancak akraba olmayan, iyi kamufle olan ve gündüz pek görülmeyen bir kuştur' denildi.

 

 




Editör: Melis Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ÇEVRE Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI