Bugun...


Bitezli yumurta üreticisini iflastan Bodrum Belediyesi kurtardı
Tarih: 12-04-2020 17:27:20 Güncelleme: 12-04-2020 17:35:20 + -


Bodrum ilçesinde iki gündür sokağa çıkma yasağı nedeniyle yaklaşık 5 bin yumurtasını satamayan yumurtacının yumurtalarını Bodrum Belediyesi satın aldı, yumurtacıyı iflastan kurtardı.

facebook-paylas
Tarih: 12-04-2020 17:27

Bitezli yumurta üreticisini iflastan Bodrum Belediyesi kurtardı

BİTEZLİ YUMURTA ÜRETİCİSİNİ İFLASTAN BODRUM BELEDİYESİ KURTARDI

 

ANTERHABER - Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Bitez mahallesinde yaklaşık üç bin tavuk ile yumurtacılık yapan evli ve iki çocuk babası 52 yaşındaki Bedir Doğu sokağa çıkma yasağı nedeniyle yaklaşık 5 bin yumurtası elinde kaldı. Marketlerin büyük bölümünün kapalı olması nedeniyle pazarlama güçlüğü çeken Doğu Belediye Başkanı CHP’li Ahmet Aras’ı mesaj atarak yardım istedi.

 

 

BELEDİYE EKİPLERİ 5 BİN YUMURTAYI ALDI YEMDE VERDİ

 

Yaklaşık bir yıl önce yumurtacılığa başladığını belirten Doğu ^Zaten bütün birikimimi yatırıma harcadım anca anca toparlanıyordum. Kısmi yasak ve iki gündür meydana gelen sokağa çıkma yasağı nedeniyle yumurtalarım telef olacaktı, benim için önemli bir maddi zarara girecekti. Belediye başkanıma bir ümitle mesaj attım, belki yardımcı olabilir diye düşündüm. Aradan bir sata geçmeden belediyenin ekipleri arayarak ne kadar yumurtan varsa alıyoruz, dediler, geldiler ve aldılar, üstüne yeteri kadar yemde bıraktılar, belediye sosyal dayanışmanın en güzel örneğini gösterdi, en zor anımda imdadıma yetişti” dedi.

 

 

ARAS “HER ZAMAN ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ”

 

Belediye Başkanı Ahmet Aras “Çok zor günlerden geçiyoruz, vatandaşımız ve esnafımızın özellikle çiftçimizin köylümüzün hep yanında olacağız onlarla birlikte bu zor günleri atlatacağız, gerekirse belediye olarak ben borçlanırım esnafımı köylümü üreticimi zor durumda kalmamasını sağlarım” dedi.



HABER VİDEOSU





Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKONOMİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI