Bugun...


ENGELLİ ÇOCUKLARIN ONLİNE MÜZİK EĞLENCESİ...
Tarih: 15-05-2020 22:31:40 Güncelleme: 15-05-2020 22:31:40 + -


Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı öğrencileri, Yönetim Kurulu Üyeleri, velileri, vakıf çalışanları, gönüllüleri bu akşam online müzik şöleni düzenledi. Evlerinden çıkamayan engelli çocuklar, gençler ve aileleri doyasıya eğlendi.

facebook-paylas
Tarih: 15-05-2020 22:31

ENGELLİ ÇOCUKLARIN ONLİNE MÜZİK EĞLENCESİ...

ENGELLİ ÇOCUKLARIN ONLİNE MÜZİK EĞLENCESİ...

 

Muğla’nın Bodrum ilçesindeki Turgutreis mahallesindeki Bodrum Sağlık Vakfı bünyesinde eğitimlerini sürdüren yaklaşık 170 engelli genç, çocuk, velileri ve öğretmenleri ve vakıf yöneticileri Engelliler Haftası’nı bugün akşam  online düzenlenen müzik şöleni ile kutladı.

 

Vakfı başkanı İbrahim Akkaya ve yönetim kurulu üyeleri tarafından gerçekleştirilen proje kapsamında  Zoom isimli müzik proğramı düzenlendi. Konser öncesinde Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı Başkanı İbrahim Akkaya öğrenciler ile Pandemi sürecinde yaşadıkları problemlerle ilgili sohbet ederek Bodrum engelliler Sağlık Vakfının büyük bir aile olduğunu bu zorlu süreci hep birlikte atlatabileceğini söyledi. Öğrenciler bu süreçte vakıftaki etkinlik ortamlarını, eğitimlerini, öğretmenlerini çok özlediklerini dile getirdiler.

 

 

Görkem-Emirhan Project Müzik Grubunun gerçekleştirdiği konserde keyifle şarkılar söylendi.  Öğrenciler coşkuyla şarkılara eşlik edip dans etti. 14 Mart tarihinden beri evlerinde kalan öğrenciler renkli ve hareketli bir gün geçirdi.




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EĞİTİM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI