Bugun...



Üç ünlü ressamın eserleri Ortakent Yağhane’de

Sanatı hayatın olağan akışında buluşturmayı hedefleyen Galeri Apollon, Bodrum’da ilk sergisini 21 Aralık tarihinde Yağhane Bodrum’da gerçekleştirdi.

facebook-paylas
Güncelleme: 26-12-2023 19:36:26 Tarih: 26-12-2023 19:30

Üç ünlü ressamın eserleri Ortakent Yağhane’de

Ana fikrimiz 12 ay boyunca Bodrum’da sanat; Yurtiçi ve yurtdışından katılacak olan sanatçılarımız ile bütün yıl devam eden bir sanat zinciri kurmak istediklerini ifade eden Galeri Apollon kurucu ortakları Neşe Birce Bozdağ ve Karl Talip Kara  “Dört mevsim Bodrum her mevsim Bodrum” mottosu ile sanatseverlerle bir arada olacaklarını ifade ettiler.

Sanatı, sanatsever ve sanatçılarımızı sadece sabit mekanlarda, sıkıştırılmış tarih aralarında değil hayatın olağan akışında buluşturmayı hedefleyen Galeri Apollon’a ilk ev sahipliğini Yağhane Bodrum yaptı. Bodrum, Viyana ve Londra’da atölyeleri bulunan Ebru Akçatepe, Şinasi Bozatlı ve Karl Talip Kara’nın eserleri sanatseverlerle buluştu.

21 Aralık tarihinde sanatseverlerle buluşan Ebru Akçatepe, Şinasi Bozatlı ve Karl Talip Kara Karma Sergisi 31 Ocak 2024 tarihine kadar devam edecektir. Tüm sanatseverler davetlidir.

 

 

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KÜLTÜR SANAT Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI