Bugun...



En acı uğurlama….TRT’nin Gülen Yüzü Şakir Öner Günhan son yolculuğuna uğurlandı

Emekli olduktan sonra 2000 yılında Muğla’nın Bodrum ilçesine yerleşen ve 3 kez kanser hastalığına yakalanan ve dün tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirin TRT’nin sevilen Türk sanat müziği sanatçısı Şakir Öner Günhan bugün son yolculuğuna uğurlandı. Günhan’ı eşi Nursaç Öner Günhan tabut başından gözyaşları içerisinde bir an olsun ayrılmazken oğlu ve sanatçı arkadaşlarıda yalnız bırakmadı.

facebook-paylas
Tarih: 14-04-2024 15:10

En acı uğurlama….TRT’nin Gülen Yüzü Şakir Öner Günhan son yolculuğuna uğurlandı

Muğla’nın Bodrum ilçesindeki Bitez mahallesine emekli olduktan sonra ailesi ile birlikte yerleşen ve dün yaşamını yitirin TRT Türk müziği sanatçılarından 82 yaşındaki Şakir Öner Günhan bugün son yolculuğuna uğurlandı.

Bitez Adliye Camii’nde kılınan öğle namazının ardından düzenlenen cenaze töreni ve namazına Günhan’ın oğlu Ozan ve eşi Nursaç Öner Günhan ile Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit,ADD Dernekleri Avrupa Konfederasyonu Başkanı Dursun Atılgan, sanatçı arkadaşları Rıfat kurt, Erol Parlak, Recep Kaymak, Mustaa Yolaşan Selçuk Alagöz ve Bora Gencer ile Bodrumlu dostları yalnız bırakmadı.

EŞİ GÖZYAŞLARI İÇİNDE TABUTUNUNU BAŞINDANA AYRILAMADI

Şakir Öner Günhan’ın eşi Nursaç Öner Günhan eşinini tabutunun başından dakikalarac gözyaşı döktü. Oğlu Ozan Günhan annesini teselli etmeye başladı. Ancak 89 yaşındaki Nursaç Öner Günhan dakikalarca gözyaşlarına hakim olamadı.

TRT’NİN GÜLEN YÜZÜYDÜ

Sanatçının arkadaşlarından Dursun Atılgan “Şakir ortaokuldan beri arkadaşımdı. O TRT’nin gerçekten gülen yüzü ve beyefendi bir sanatçısıydı, dostluğumuz hiç ara vermedi. Bugünde O’nu sevenleri burada görmekten çok mutlu olduk” dedi.

TELEVİZYON yOKKEN BİRLİKTE KONSERLER VERİRDİK

Sanatçının arkadaşlarından Selçuk Alagöz “Şakir ile 55 yıldır arkadaşlığımız vardı, Bodrum’da da ilişkilerimiz devam etti. Daha TV yokken biz birlikte konserler veriyorduk. Gülen yüzü, insanlara sevgi ve saygısı, sanatçı kimliği ile  ile Türk sanat müziğinin unutulmayacakları arasında yerini aldı. Çok üzgünüz “ dedi.

Şakir Öner Günhan cenaze namazı sonrasında Bitez Mezarlığı’nda toprağa verildi.

 

 

 

 



Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KÜLTÜR SANAT Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI