Bugun...



Orman Yangınında Ağaçlara Sarılan Kadınlardan Umut Konseri

Grup Dost yürek Doğa ve Umut Şarkıları ile Ormanlarımızın yeniden yeşermesi adına kendi bestelerinin umut notaları ile yürekleri ferahlattılar.

facebook-paylas
Tarih: 20-09-2021 15:11

Orman Yangınında Ağaçlara Sarılan Kadınlardan Umut Konseri

Aysun Timurcan (Solist – Gitar), Dilara Elagözlü (Yan Flüt), Nesrin Bacak’tan (Piyano) kurulu grup konuk sanatçı Soprano Nazlı Karamehmet’in de katılımı ile izleyenlere gerçek bir müzik ziyafeti sundu.
 
Grup, aylardır yanan yerler kadar kararmış ruhlarımızı, müziği ışığı ile sağalttı ve ormanlarımızın tekrar yeşermesi konusundaki çalışmalara moral kaynağı oldu.
Şehir dışında olduğu için konsere katılamayan Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay’ın zarif çiçeği gruba Kalimerhaba Derneği Başkanı Selma Sonat tarafından takdim edilerek teşekkür mesajı iletildi.
 
Sonat ormanlara ve Çevreye karşı duyarlılıklarından dolayı İzmir’den kalkıp gelen gruba ayrıca teşekkür ederek, ”Umarım sizin bu davranışınız yüreğimizi yakan orman yangınlarını bilgisayar klavyeleri ve televizyon başında sadece seyredenlere de örnek olur, utanırlar ve yapılan çalışmalara katkıda bulunmak için bundan sonraki konserlere , sergilere, panellere gelirler” dedi.
 
Etkinlik programı:
 
20 Eylül Pazartesi Saat: 17.00 “Türk Hava Kurumu ve Yangın Söyleşisi” Sunan Av. Mehmet Hasbioğlu Türk Hava Kurumu Marmaris Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı
 
21 Eylül Salı Dünya Barış Günü Saat:16.00 “Barış Şiirleri ve Müzik” ve “Barış Yazarları Bağış Kitap İmza Günü” Saat: 19.00 Grup Doğayla Barış Şarkıları Müzik Dinletisi Sunan: Hakkı Çopuroğlu ve Ali Avanoğlu canlı performansı ile devam edecek.



Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KÜLTÜR SANAT Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI