Bugun...



Dr. Kemal Göl’den “Karya Kuşları Fotoğraf Sergisi”

Akdeniz Ülkeleri Akademisi Vakfı’ndan yapılan açıklamada Bodrum’da yaşayan fotoğraf sanatçısı Dr. Kemal Gök ‘in Karya Kuşları isimli Fotoğraf Sergisi’nin 13 Aralık 2023 tarihinde açılacağı ve 27 Aralık tarihine kadar açık kalacağı belirtildi.

facebook-paylas
Tarih: 12-12-2023 19:11

Dr. Kemal  Göl’den “Karya Kuşları Fotoğraf Sergisi”

Vakıftan yapılan açıklamada sergi ile ilgili şu bilgiler verildi.

Günümüzde Muğla, Aydın, Denizli illerinin önemli bir bölümünü kaplayan Antik Çağ’ın Karya’sı, kültürel ve tarihsel olduğu kadar bereketli toprakları, doğal bitki örtüsü ve yaşam alanlarıyla da önemli bir coğrafya.

Bu coğrafyanın yok olup gitmemesi, beton yığınına dönüşmemesi, gelecek nesillere aktarılabilmesi için emeğini esirgemeyenler elbet var.

Bunlardan bir tanesi de Doçent Doktor Kemal Göl.

Doktor Kemal, Bodrum’daki yoğun hastane yaşantısından fırsat bulduğu zamanlarda fotoğraf makinesine sarılıyor ve kendisini doğaya atıyor.

“Özellikle kuş fotoğrafçılığı tam anlamıyla bir tür tedavi benim için. Medeniyetten olabildiğince uzakta doğadasınız ve şehir gürültüsü değil kuş cıvıltısı peşindesiniz.

Bir başınıza. Sessiz ve hareketsiz olmalısınız ki istediğiniz kareyi yakalayın.”

Yıllardır fotoğraf peşinde koşan ve bunu açtığı anlamlı sergilerle taçlandıran Doç. Dr. Kemal Göl objektifini bu kez insan duyarsızlığının devam ettiği sürece birer birer aramızdan ayrılacak olan kanatlı dostlarımıza yöneltmiş.

 

Sergi geliri tamamının Akademia Vakfı, Mausoleum Projesi’ne bağışlanacak olan ‘Karya Kuşları Fotoğraf Sergisi’ için yolunuzu Akademia Vakfı’na çevirin.

Belki de son kez göreceğiniz kuşlar olacaktır…

Sergi 13 Aralık 2023 Akdeniz Ülkeleri Akademisi Vakfı'nda açılacak.

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KÜLTÜR SANAT Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI