Bugun...


Turgutreis' de freni patlayan kamyon kabus yaşattı, can pazarı yaşandı
Tarih: 22-06-2020 12:38:24 Güncelleme: 22-06-2020 12:38:24 + -


Muğla’nın Bodrum ilçesinde freni patlayan kamyon kabus yaşattı. İki otomobili önüne katarak metrelerce sürükleyen ardından bir evin bahçe duvarına çarparak durabilen kamyonun önünden kaçanlar canlarını zor kurtardı.

facebook-paylas
Tarih: 22-06-2020 12:38

Turgutreis' de  freni patlayan kamyon kabus yaşattı, can pazarı yaşandı

Turgutreis' de  freni patlayan kamyon kabus yaşattı, can pazarı yaşandı

ANTERHABER - Kazayı kamyon şoförü şans eseri hafif sıyrıklarla atlatırken mahalle savaş alanına döndü. Kazanın hemen sonrasında yaşananlar anterhaber.com kamerasına yansıdı.(Haberin videosunu izleyebilirsiniz)

 

 

YOKUŞ AŞAĞI İNERKEN FRENİ PATLADI KABUS YAŞATTI

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Turgutreis Mahallesi Karabağ Mevkii Yakarası Caddesi’nde bu sabah saatlerinde meydana gelen kazada 54 yaşındaki Ali Kaplan’ın kullandığı saman yüklü  42 P 0849 plakalı kamyon yokuş aşağı inerken birden freni patladı. Hızlanan kamyon yol kenarında park halinde bulunan Mustafa Dinçberk’e ait  48 VV 444 plakalı otomobil ile Erkan Kar’a ait 48 BT 047 plakalı otomobillere çarparak önünde 60 metre kadar sürükledi. Kaplan’ın yönetimindeki kamyon ardından bir evin bahçe duvarına çarparak durabildi.

 

 

MAHALLE SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

 

Kaza sırasında işe gidenler ve dolmuş durağında bekleyen vatandaşlar ise sağa sola kaçarak kamyondan ve sürüklenen otomobillerden kurtulabildi. Kazanın hemen ardından yaşanan heyecan dolu anlar anterhaber.com ve Haluk Ayışık'ın  kameraları tarafından kaydedildi. Evlerin ve sitelerin bahçe duvarları ile bahçe kapıları yıkıldı, iki otomobil hurdaya döndü. Şoför Ali Kaplan kazayı çok hafif sıyrıklarla atlatırken kaza sonrası büyük şok yaşadı. Kaplan ambulans ile Bodrum Devlet Hastanesi’ni kaldırılarak tedavi altına alınırken “Yokuş aşağı iniyordum, birden kamyon hızlandı, frenler tutuluyordu, el frenini çektim ama kamyonu kontrol etmem mümkün olmadı. Sonra yol kenarında arabalara çarparak durdurmayı denedim, can kaybı olmaması en büyük tesellim, hala olayın şokundayım” dedi

 

 

CAN PAZARI YAŞANDI

Olayın görgü tanığı 50 yaşındaki Haluk Ayışık “Kamyon büyük bir süratle otomobillere çarpıp sürüklemeye başladı. O anda sabah saatlerinde işe giden insanlar ve mahallede çocuklar vardı. Herkes bir yerlere kaçarak canını zor kurtardı. Büyük bir felaketin eşiğinden dönüldü. Saniye saniye olaya tanık olduk” dedi.

Güvenlik güçleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

 

 

 

 

 



HABER VİDEOSU





Kaynak: Haluk Ayışık

Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI