Bugun...


AK Parti’li Gökmen’den Aras’a çok sert “Gezi” tepkisi..
Tarih: 01-06-2020 22:22:47 Güncelleme: 01-06-2020 22:32:47 + -


Ak Parti İlçe Başkanı Osman Gökmen bugün akşam saatlerinde yaptığı yazılı açıklamada Bodrum Belediye Başkanı CHP'li Ahmet Aras'ın Gezi Parkı Eylemleri’ nin 7. Yılı nedeniyle sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaya çok sert tepki göstererek “Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne karşı isyan edenlerle, vatan hainleriyle beraber misiniz Ahmet Aras?” diye sordu.

facebook-paylas
Tarih: 01-06-2020 22:22

AK Parti’li Gökmen’den Aras’a çok sert “Gezi” tepkisi..

AK Parti’li Gökmen’den Aras’a çok sert “Gezi” tepkisi..

 

Osman Gökmen yaptığı yazılı açıklama da Ahmet Aras’ın yaptığı paylaşımı ve gezi parkından bir fotoğrafıda ekledi.

Gökmen açıklamasında şunları söyledi:

 

***Gezi Parkı olaylarının 7. Yılında yapmış olduğunuz paylaşımı yüreğimiz yanarak okuduk. Biz sizi vatanını, milletini, bayrağını ve devletini seven biri zannediyorduk. Alenen Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne karşı bir isyan hareketi olan Gezi Parkı olaylarını övmek size mi kaldı? Vatan hainlerini bir de selamladığınızı söylüyorsunuz. Hiç mi vicdanınız rahatsız olmuyor?

 

***Hangi vatan haini örgütten talimat alıyorsunuz? Hangi vatan hainleri sizi bu gibi açıklamalar yapmaya zorluyor?

 

***Bugüne kadar vatanımızı, devletimizi bölmek isteyenlerle ilişkileriniz ortada. Bu konuda hiçbir soruya cevap veremiyorsunuz… Vatan hainlerinin yardakçılarını yanınızda tutmaya devam ediyorsunuz… Amacınız nedir? Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne karşı alenen isyan eden bir etkinliğe nasıl destek verirsiniz? Siz kimsiniz? Kendinizi bu devletten üstün mü görüyorsunuz?

 

***Gezi Parkı olayları sadece ağaçlarla ilgili değildir. Bu olayların arkasında vatan haini bir çok örgüt ve kişi vardır. Siz Ahmet Aras bu kişileri överken amacınız nedir? Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne siz de mi baş kaldırıyorsunuz? Vatan hainlerinin bu fotoğrafını savunacak kadar gözünüz kör mü?

 

***Vatan hainlerini selamlayacağınıza bu ülkeye hizmet etmeye çalışın. Altında olduğunuz bayrağa saygı gösterin…

 

***Yapmış olduğunuz bu açıklamayı sadece kınamıyoruz. Sözlerinizi lanetliyoruz. Türkiye Cumhuriyeti bir bütündür. Tek Devlet, Tek Bayrak, Tek Vatandır. Vatan hainleri ve işbirlikçileri asla başaramayacaktır.Türkiye Cumhuriyeti Devleti karşısında olan herkesi lanetliyoruz.

 

 

 




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI