Bugun...


EGE ADALARI ÜZERİNDE GERGİN ANLAR
Tarih: 03-05-2020 16:52:15 Güncelleme: 03-05-2020 17:40:15 + -


Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Panagiotopoulos ile Genelkurmay Başkanı General Konstantinos Floros bugün öğle saatlerinde Aydın’ ın Didim ilçesi karşısındaki Farmakonisi (Bulamaç) ve Agathonisi (Eşek) adalarında bulunan askeri üsleri ziyaret etti.

facebook-paylas
Tarih: 03-05-2020 16:52

EGE ADALARI ÜZERİNDE GERGİN ANLAR

EGE ADALARI ÜZERİNDE GERGİN ANLAR

 Yunan medyası savunma bakanı ve genelkurmay başkanını taşıyan helikopterin, 2 Türk jeti tarafından taciz edildiğini ve heyecanlı anlar yaşandığını iddia etti.

Yunanistan medyasının bu gün öğleden sonra manşetlerine taşıdığı haberde  saat 11.58 civarında   Aydın ‘ın Didim ilçesi karşısındaki Farmakonisi (Bulamaç) ve Agathonisi (Eşek) adalarını ziyaret eden Yunanistan Savunma Bakanı  Nikos Panagiotopoulos  ile Genelkurmay Başkanı General Konstantinos Floros’u taşıyan helikopterin adaya inişleri sırasında  kuzeyden gelen  iki Türk jeti tarafından 1700 feet  yükseklikte  taciz edildiğini iddia ederek okuyucularına duyurdu.

Yunan askeri makamları olayla ilgili fotoğrafları Yunan medyasına dağıttı. Yunan subayları tarafından çekilen fotoğraflarda Türk jetlerinin Türk havasında uçtuğu görüldü.

 

 

 




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER DÜNYA Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI