Bugun...


Sol Parti Bodrum “Çözüm toptan değiştirmekle olur, değiştirelim”
Tarih: 08-12-2020 20:08:54 Güncelleme: 08-12-2020 20:12:54 + -


Sol Parti Türkiye genelinde başlattığı kampanya ile tek adam diktası altındaki karanlık düzeni değiştirmek için harekete geçildiğini duyurmuştu.

facebook-paylas
Tarih: 08-12-2020 20:08

Sol Parti Bodrum “Çözüm toptan değiştirmekle olur, değiştirelim”

Bodrum Parti binasında, açıklamayı yapan, Sol Parti  Bodrum İlçe başkanı  Oben Konyalıoğlu, İktidarın halkın sorunlarını çözemediğini , iktidardakilerin her gün derinleşen krizin kaynağı olduğunu belirterek, iktidarın, zorbalıkla, baskıyla, halkı sindirerek iktidarlarını sürdürmeye çalıştıklarını, yönetemediklerini, tel tel döküldüklerini söyledi.

Ekonomideki çöküşün bunun en önemli göstergesi olduğunu belirterek, asıl sorunun bu ucube tek adam rejiminin kendisinde olduğunu söyleyen Oben Konyalıoğlu, çözümün toptan değiştirmekle olacağını  vurguladı.

Konyalıoğlu açıklamasının sonunda ise, parası olanın hayatta kaldığı parası olmayanın ölüme terk edildiği bu açlık ve sefalet düzeninin değiştirilmesi gerektiğini, Halkın sorunlarını halkın dayanışmasıyla çözüleceğini , bunun için sömürü ve baskı düzenini değiştirmek gerektiğini  belirtti ve haramilerin saltanatını , yobazın karanlığını yenmek için birleşelim çağrısında  bulundu .

 




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI