Bugun...


İyi Parti Bodrum İlçe Kadın Politikaları Başkanlığı Kuruldu.
Tarih: 14-01-2021 15:01:54 Güncelleme: 14-01-2021 15:01:54 + -


Muğla’nın Bodrum ilçesinde İYİ Parti Bodrum İlçe Kadın Politikaları Başkanlığı kuruldu. Kuruluşş İyi Parti’nin ilçe binası bahçesinde kamuoyuna duyuruldu.

facebook-paylas
Tarih: 14-01-2021 15:01

İyi Parti Bodrum İlçe Kadın Politikaları Başkanlığı Kuruldu.

Muğla’nın Bodrum ilçesinde İyi Parti İlçe binasının bahçesinde düzenlenen tören ile Bodrum İlçe Kadın Politikiları Başkanlığı oluşturuldu. İYİ Parti Muğla Milletvekili Metin Ergun, İlçe Başkanı Nevzat Kanber, İyi Parti Muğla Kadın Politikaları Başkanı Gülgün Çolakoğlu, İyi Parti Milas İlçe Başkanı Sayın Kasım Özkan İyi Parti Bodrum Onursal Kurucu Başkanı Mehmet Onur Şahbaz, Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, Yönetim Kurulu ve Divan Kurulu üyeleri katıldı.

 

 

İyi Parti Bodrum İlçe Kadın Politikaları Başkanlığı’na Nilay Konday seçildi.

 

Milletvekili  Metin Ergun’un yaptığı konuşmada “Biz Kurucu Genel Başkanı Kadın olan ilk ve tek siyaset partisiyiz. Siyaset tarihinde kurucu genel başkanı kadın olan ilk ve tek siyasi partiyiz. Dolayısıyla tırnak içerisinde “ Kadın Meselesi” dediğimiz bu hususta dikkatli ve duyarlı, ön görülü bir siyasi partiyiz. Türk tarihine baktığımız zaman, modernleşme hareketlerine baktığımız zaman Türkiye son 200 yıllık süreç içerisinde modernleşme döneminde Kadının toplum, cemiyet nazarındaki konumunun mücadelesi demektir. Türk kadının %38’i ne okul ne kamuda veya STK’larda değil, dolayısıyla bu rakam bizi dünya ile yarıştan koparan bir rakamdır. %38’lik rakam ne kadar düşer ise dünya ile rekabetimiz, yarışımız hızlanır ve daha olgun hale gelir. Biz İYİ Parti olarak bir farkındalık yaratmanın gayreti içerisindeyiz” dedi.

 

 

KADINA KALKACAK EL DEVLET TARAFINDAN KIRILACAK

 

İlçe Başkanı Nevzat Kanber ise  “İktidara geldiğimizde bu yasanın tam olarak uygulanması ve kadına kalkacak elinde devlet tarafından kırılması için çabalayacağız. Kendi bünyesini, kültürünü kaybetmiş toplumlar yok olmaya mahkumdur. Bizler kendi örf ve adetlerimizden ayrılamayız. Kadınlar Anadır, Atadır, Başımızın tacıdır” diyerek sözlerini tamamladı.

 




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI