Bugun...


Ak Parti’de seçim yarışı hızlandı. Elvan Göçer’de adaylığını açıkladı
Tarih: 27-01-2021 11:56:49 Güncelleme: 27-01-2021 11:56:49 + -


1 Şubat 2021 tarihinde yapılacak olan Ak Parti İl Başkanlığı seçimine adaylığını açıklayanlar arasına Elvan Göçer’de girdi.

facebook-paylas
Tarih: 27-01-2021 11:56

Ak Parti’de seçim yarışı hızlandı. Elvan Göçer’de adaylığını açıkladı

Evli ve iki çocuk annesi 42 yaşındaki Elvan Göçer yazılı açıklama yaparak aday olduğunu açıkladı. Göçer yaptığı açıklamada “Mazlumların umudu, kimsesizlerin kimi, sessiz yığınların sesi olarak bu hareketin lideri Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, “Yeter, söz milletin” diyerek başlattığı bu kutlu davada, Muğla’da kim var dendiğinde, bir kadın, bir anne ve bir Muğlalı olarak bende liderimle beraberim diyerek yola çıktım. Liderim bunca gayret ve çaba ile önce ülkemizi sonrada dünyada mazlumun mağdurun hamisi olarak toplumları birleştirdiği gibi Muğlamızın da birlik beraberliği için tüm gönüldaşlarımızı birleştirmeye, kırgınlıkları yok edip gönül almaya ve Muğlamızı hak ettiği yerlere çıkarmaya talibim.Teşkilat tabanımızdan gelen yoğun talepleri de göz önünde bulundurarak, Muğla İl Başkanlığına adayım.” Dedi. Göçer 2015 yılında Ak Parti’den Milletvekili aday adayı olmuştu.

 

Elvan Göçer kimdir?

 

1978 Datça’da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini tamamladıktan sonra, bankacılık ve sigortacılık ve Kamu Yönetimi üzerine eğitimini tamamladı. Halen eğitim hayatı Yerel Yönetimler bölümünde devam ediyor. İnşaat sektöründe faaliyet gösteren bir firmanın yönetim kurulu başkanı aynı zamanda Muğla Matbaacılık Gazetecilik TİC. LTD. ŞTİ. ait Muğla Gazetesi, Muğla Haber Gazetesi ve Muğla Postası gazetelerinin genel yayın yönetmeni.  AK Parti’nin kuruluşundan bu güne kadar birçok seçimde görev üstlenen Elvan Göçer aynı zamanda 25 ve 26. Dönem genel seçimlerinde AK Parti Muğla 3.sıra Milletvekili adayı. Evli ve 2 çocuk annesi.

 




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI