Bugun...


Ahmet Davutoğlu Milas'a geliyor
Tarih: 23-02-2021 15:51:09 Güncelleme: 23-02-2021 15:51:09 + -


Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, Fethiye ilçe kongresine katılmak ve bir dizi temaslarda bulunmak üzere Muğla’ya gelecek. Davutoğlu’nun ilk durağı Milas olacak ve ilçe binasının açılışını gerçekleştirecek.

facebook-paylas
Tarih: 23-02-2021 15:51

Ahmet Davutoğlu Milas'a geliyor

Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, Fethiye İlçesi kongresine katılmak ve bir dizi temaslarda bulunmak üzere Muğla’ya geliyor. Konu ile ilgili açıklama yapan Gelecek Partisi Milas İlçe Başkanı Murat Sodra, Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun 24 Şubat Çarşamba günü ilçemizde hazırlanarak hizmete sunulacak olan ilçe binasının açılışına katılacağını, ilçede ziyaret ve görüşmelerin ardından Fethiye’ye hareket edeceğini belirterek Muğla programı ile ilgili bilgi verdi.

 

Gelecek Partisi Fethiye ilçe teşkilatının 24 Şubat Çarşamba günü Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi’nde saat 13.30 da gerçekleşecek kongresine katılacak olan Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu İl, ilçe teşkilatı ile Kadın ve Gençlik Kolları yönetim kurulu üyeleri ile de biraraya gelecek.

 

Gelecek Partisi olarak Milas’ta teşkilatlanma ve kongre sürecine hızla ve büyüyerek devam ettiklerinin altını çizen Başkan Sodra, “Genel Başkanımıza halkımızın yoğun ilgisi bizleri mutlu ediyor. Muğla’nın her köşesinde ayrı bir coşkuyla karşılanacak olan genel başkanımızı Milas olarak ilk bizler karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Genel Başkanımızı Milas’ta en iyi şekilde ağırlayacağız” dedi.

 

Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun Milas’a önem verdiğini ifade eden Başkan Sodra tüm Milas halkını yarın saat 09.00’da Hacıilyas Mahallesi Yeni Sokak PTT Şubesi karşısında açılışı gerçekleştirilecek ilçe hizmet binasına davet etti.




Editör: Melis Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI