Bugun...

"bodrum" İLE İLGİLİ HABERLER

Belediye’nin kullanmadığı hurdalar ekonomiye kazandırılıyor
Bodrum Belediyesi’ne ait ekonomik ömrünü tamamlamış malzemeler, Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu (MKE) Hurda İşletmesi ..
Köylülerin arazisinde izinsiz sondaj yapan termik santrale sert tepki
Termik santralin kömür rezervleri için izin alınmadan köylülerin tarım arazilerinde yapmaya başladığı sondaj ve simsek a..
Katı atık bedelleri ilçe belediyelerinin kasasına giriyor
Muğla’da MUSKİ tarafından toplanması zorunlu kılınan katı atık bedelleri aylık olarak ilçe belediyelerinin hesaplarına a..
 “KALP HASTALARI KORKMADAN COVID-19 AŞISI OLSUNLAR”
Son günlerde sosyal medyada yer alan kalp hastalarının Covid-19 aşısı olmamaları gerektiğine dair yanlış bilgiler, hasta..
Aydem Enerji, Great Place to Work® Sertifikası kazandı
Türkiye’nin öncü entegre enerji şirketi Aydem Enerji, yine bir ilke imza attı: 11 grup şirketiyle Great Place To Work® S..
Bodrum plajlarında piknik yapmak sahilde oturmak yasaklandı
Muğla'nın Bodrum ilçesinde her gün tıklım tıklım dolan sahillerde İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla piknik yapmak, otur..
Bodrum'un ünlü sanatçısı Mustafa Ergene ve eşi korona virüse yakalandı
Ege türkülerinin sevilen sesi ve Bodrum’un yerel sanatçısı Mustafa Ergene ve eşi Şaziye Ergene’nin koronavirüsüne yakala..
EĞİTİM SEN'den Eğitimin görünmez emekçileri için farkındalık açıklaması
Eğitim Sen Muğla Şubesi tarafından, eğitim hizmetinin görünmez emekçileri olan idari, teknik personel, yardımcı hizmetli..
Muhammet Tokat
Muğla Valisi Orhan Tavlı başkanlığında İl Koordinasyon toplantısı düzenlendi. Gerçekleştirilen toplantıda son günlerde a..
Muğla'da yıl boyu turizm çalışmaları
Likya ve Karya medeniyetlerine ev sahipliği yapmış Muğla’da turizme kazandırılabilecek trekking/doğa yürüyüşleri güzerga..
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI