Bugun...


BİTEZLİLER İSYANDA, ESNAF SİFTAH YAPMADAN DÜKKAN KAPATIYOR..
Tarih: 12-03-2020 14:25:36 Güncelleme: 12-03-2020 14:25:36 + -


Bodrum’un Bitez mahallesinde alt yapı çalışmaları vatandaşı ve esnafı isyan ettirdi. Bodrum İyi Parti İlçe Başkanı Nevzat kanber vatandaş ve esnaf ile konuştu, Bitez’in aylardan yaşadığı sıkıntıyı kaleme aldı

facebook-paylas
Tarih: 12-03-2020 14:25

BİTEZLİLER İSYANDA, ESNAF SİFTAH YAPMADAN DÜKKAN KAPATIYOR..

BİTEZ’İN ÇIĞLIĞINI DUYUN , ESNAF SİFTAH YAPMADAN DÜKKAN KAPATIYOR

 

ANTERHABER - Kanber yaptığı açıklamada “Biz iktidar da olanların yanlışını söylemezsek, dost, arkadaş olamayız. Herşeye evet deyip, alkışlayanlardan da olamayız. Hata varsa söylemek zorundayız” dedi.

 

 

 

45 GÜNDE BİTECEK İŞ 5 AYA UZADI

 

Nevzat Kanber açıklamasının devamında “Bodrum Belediye başkanımız iyi niyetle bu imalatı yaparken elbet bizlerde sevinerek kendisine teşekkür ettik. Yine aynı noktadayız. Teşekkür ederiz. Bitez büyük bir sıkıntıdan kurtulacak.Fakat bize göre çift vardiya sistemiyle 45 günde bitebilecek bir imalat maalesef bugün itibariyle 5 aya doğru yaklaşmakta.. Sorunun nereden kaynaklandığını biz bilsek de vatandaşlarımız ve özellikle esnafımız son derece mağdur olmuştur” dedi.

 

 

BU İŞ KURUMLARIN KEYFİNE BIRAKILMAMALIYDI, ESNAF SİFTAHSIZ DÜKKAN KAPADI

 

Kanber “ Mağduriyetin süresi uzamış, esnaf borcunu ödeyemez hale gelmiştir. Bu işi kurumların keyfiyetine bırakmamalıydık. . Yol üzerindeki esnafımız neredeyse 4 aydır siftahsız dükkan kapatacak haldedir. Bu imalatın hızlı şekilde kurumlar arası koordine edilmesi gerekirken, koordinasyonsuzluk esnafımızı ve vatandaşımızı mağdur etmiştir. Kusura bakmayın ama çalışan ekipler saat 17.00 'ı iple çekiyor.. Kurumların biri gelip, biri gidiyor.. Belediye başkanımızdan bir an önce bir dokunuş bekliyoruz. Esnafımız neredeyse eylem yapacak hale gelmiştir.Ayrıca bir mühendislik hatası da kulağımıza gelen haberler arasında inşallah doğru değildir.Buradan yine uyarı görevimizi yapıyoruz. Esnafımızın ve Bitez Halkının dayanacak gücü kalmamıştır. Sorunun ivedi şekilde çözümü noktasında kurumları göreve davet ediyoruz.




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKONOMİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI