Bugun...


ITB BERLİN FUARI İÇİN CORONA VİRÜS AÇIKLAMASI
Tarih: 26-02-2020 11:55:25 Güncelleme: 26-02-2020 11:55:25 + -


4-8 Mart tarihlerinde yapılacak olan ITB Berlin Fuarı'nı düzenleyen Messe Berlin şirketi, Koronavirüsü salgını nedeniyle bir açıklama yaptı...

facebook-paylas
Tarih: 26-02-2020 11:55

ITB BERLİN FUARI İÇİN CORONA VİRÜS AÇIKLAMASI

ITB BERLİN FUARI İÇİN CORONA VİRÜS AÇIKLAMASI

 

Son günlerde fuarın iptal edileyeceği, hatta bununla ilgili açıklamanın yapılacağına ilişkin haberler üzerine ITB Berlin’i düzenleyen şirketin fuarın iptal edilmeyeceğine ilişkin açıklama yaptı.

ITB Berlin Fuarı’nı düzenleyen Messe Berlin şirketi, resmi makamların Korona virüsü konusunda yaptıkları açıklamaların fuarın iptalini gerektirmediğini, durumun değişmesi halinde ilgili makamların tavsiyelerinin hemen uygulanacağını açıkladı

Açıklamada sağlık dahil her konuda önlemlerin alındığı, fuarın iptalinin söz konusu olmadığı belirtilerek şöyle deniyor:

“Fuar katılımcılarımızın güvenliği ve sağlığının birinci önceliğimiz olduğundan emin olabilirsiniz.”

ITB Berlin olarak, sorumlu bakanlıklar ve yetkililerle koordinasyonlu olarak tedbirler alıyor, ITB Berlin’e katılacaklara yüksek düzeyde sağlık koruması sağlıyoruz.

Mevcut durum değişirse, ilgili Alman makamlarının tavsiyelerini hemen uygulayacağız.

Şu anda Çin, Asya veya İtalyan vatandaşlarının Almanya'ya giriş kısıtlaması yoktur. Olağanüstü AB Sağlık Bakanları Konseyi'nin kararı uygulanmaya devam ediyor.

Buna göre, hava yolcularına AB ülkelerine inmeden önce korona enfeksiyonu bölgelerinde olup olmadıkları veya enfekte kişilerle temas halinde olup olmadıkları sorulabilir.

 

İptal edileceği haberleri yayılmıştı

 

ITB Berlin’in iptal edileceğine ilişkin iddialar son olarak eTurboNews’te bir haber çıkmış, haberde iptalle ilgili duyurunun da bugün veya yarın yapılacağını öne sürülmüştü.

 

Koronavirüs nedeniyle ITB’nin iptal edileceğine ilişkin spekülasyonlar ITB China’ın iptal edilmesi üzerine yayılmıştı.

 

ITB Berlin Fuarını da düzenleyen şirket geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile Koronavirüs nedeniyle ITB China’I ın iptal edildiğini açıklamıştı.

 




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKONOMİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI