Bugun...


Belediye Başkanı "Pazarda vatandaşa çürük mal satanın ruhsatını iptal ederim"
Tarih: 09-04-2020 11:06:49 Güncelleme: 09-04-2020 11:44:49 + -


Belediye Başkanı pazarda poşetler içinde vatandaşa çürük mal satan esnafı uyardı, ruhsatların iptal edileceğini söyledi.

facebook-paylas
Tarih: 09-04-2020 11:06

Belediye Başkanı

Belediye Başkanı Karaca “Pazarda çürük mal satanın ruhsatını iptal ederim”

ANTERHABER - Muğla’nın Fethiye Belediye Başkanı CHP’li Alim Karaca sebze ve meyvelerin poşete girmesinin ardından vatandaşlardan kısmen çürük mal şikayeti geldiği belirterek  “Pazarcı esnafına buradan sesleniyorum. Tahsislerinizi iptal ederim. Bu kadar net konuşuyorum. İnsan sağlığıyla oynayamazsınız!, Halkımın kandırılmasına izin vermem” dedi.

 

Muğla’nın Fethiye ilçesinde ki Pazar yerlerinde denetimlerde bulunan CHP’li Belediye Başkanı Alim Karaca vatandaşlarlada sohbet etti, sosyal mesafeye uyulmasını eldiven ve maske takılmasını söyledi.

 

 

BÖYLE BİR ZAMANDA HALKIMIN KANDIRILMASINA İZİN VERMEM

 

Pazar yerlerinde salgın hastalığa yönelik meyve ve sebzelerin poşetlere girmesinin ardından vatandaşın seçerek alma hakkından yoksun kaldığını belirten Karaca “Bu kez de iyilerin altında çürük meyve ve sebze şikayetleri gelmeye başladı. Esnafımız ülke büyük bir krizin eşiğinden geçerken saygılı ve dürüst olsun. Vatandaşa fırsattan istifade çürük mal veren esnafın tezgah tahsislerini ruhsatlarını iptal ederim, bunu Pazarcılar Odası başkanınada söyledim, vatandaşıma acımayana bende acımam, halkımın kandırılmasına izin vermem ” dedi.

Karaca bu tür vakalarla karşılaşan vatandaşların Pazar yerlerinde oluşturulan şikayet masası ve zabıtaya hemen müracaat ederek tutanak ile durumu resmiyete dönüştürülmesini istedi.

 

 

 






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKONOMİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI