Bugun...


İPTAL EDİLEN ITB BERLİN FUARINDA PARALAR İADE EDİLECEK
Tarih: 06-03-2020 12:26:27 Güncelleme: 06-03-2020 12:26:27 + -


Fuarı düzenleyen şirket, stand kiralama ücretleri ve katılımcı bilet ücretlerini iade etme kararı aldı. İadeyi alabilmek için ne yapmak gerekir ?

facebook-paylas
Tarih: 06-03-2020 12:26

İPTAL EDİLEN ITB BERLİN FUARINDA PARALAR İADE EDİLECEK

İPTAL EDİLEN ITB BERLİN FUARINDA PARALAR İADE EDİLECEK

 

ANTERHABER - ITB Berlin Fuarı’nın iptal edilmesiyle katılımcı firmaların yaptıkları harcamaların ne olacağına ilişkin tartışmalar devam ederken, fuar şirketi katılımcılara paralarını iade etme kararı aldı

 

ITB Berlin Fuarı’nı düzenleyen şirketten  yapılan açıklamada ödemesi önceden alınmış olan stand kiralama ücretleri, katılımcı bilet ücretleri ve stand kayıt formunda yer alan paraların iade edileceği duyuruldu.

 

Ödemeleri önceden alınmamış olan katılımcı ve ziyaretçi biletlerinin faturalandırılmasının yapılmayacağı, direkt olarak iptal edileceği bildirildi.

 

Verilen bilgide, medya paketi, stand inşaat kiralama paketleri veya ek hizmet paketleri satın alanlar için ise, Messe Berlin tarafından ITB Berlin 2021’de iyi niyet çerçevesinde telafi edileceği  belirtiliyor

 

Bunun için firmaların  “İade   Talep   Formu”   doldurarak,    debitoren@messe-berlin.de   e-posta   adresine iletmesi gerekiyor.

 




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKONOMİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI