Bugun...


Çevre temizliğine Tuğba Ekinci’de destek verdi
Tarih: 27-11-2020 16:11:33 Güncelleme: 29-11-2020 11:48:33 + -


Muğla’nın Bodrum ilçesinde gönüllülerin düzenlediği sahil temizliğine sanatçı Tuğba Ekinci’de destek verdi. Elinde Türk ve Azerbaycan bayrakları ile etkinliğe gelen Ekinci “Bütün sahillerimiz çok değerli hazinelerimiz. Çok üzücü bunların böyle atılması, bu plastiklerin, şişelerin, yenen torbaların, kağıtların bırakılması. Doğa ve çevre ülkemiz yiyip içtikten sonra yere atma alışkanlığını terk etmemiz gerekir” diye konuştu.

facebook-paylas
Tarih: 27-11-2020 16:11

Çevre temizliğine Tuğba Ekinci’de destek verdi

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Yalıkavak Mahallesi Küdür Mevkii’nde Misgibi 1 Bodrum gönüllüleri tarafından  bugün öğle saatlerinde gerçekleştirilen çevre ve sahil temizliğine yaklaşık 20 gönüllü katıldı. Grubun sözcüsü Tülin Mor Janes ile birlikte gönüllülerin yaklaşık iki saat süren çevre temizliğine Bodrum’da yaşayan sarkıcı Tuğba Ekinci’de destek verdi. Geçtiğimiz haftalarda düzenlenen çevre temizliği etkinliklerine sanatçılardan Sertab Erener, Yonca Evcimik, Zeynep Casalini ve Erkan Oğur'da destek vermişti.

 

BÜTÜN SAHİLLERİMİZ EN DEĞERLİ HAZİNEMİZ

 

 Ekinci elinde Türk ve Azerbaycan bayrakları ile katıldığı etkinlik boyunca sahil ve çevredeki çöpleri topladı. İki saatte yaklaşık 40 torba atığın toplandığı etkinlik sonrası açıklama yapan Ekinci “Temizlik yaptığımız bölge kesin korunması gereken alan ilan edildi. Düşünün burası korunmlası gereken alan ama her yer katı atık içerisinde. Bunu yapanda ne yazık ki insan. Bütün sahillerimiz çok değerli hazinelerimiz. Çok üzücü bunların böyle atılması, bu plastiklerin, şişelerin, yenen torbaların, kağıtların bırakılması. Yere çöp atmak, poşet atmak, şişe atmak artık o kadar ilkel ki, çok üzücü." dedi.

 

AZERİ KÖKENLİYİM GURUR DUYUYORUM

 

Kendisinin baba tarafından Azeri olduğunu belirten Tuğba Ekinci, etkinlik sonunda sahilde her iki ülkenin bayraklarını dalgalandırarak belediye personeliyle birlikte "Ne mutlu Türk'üm diyene! İki devlet bir millet, Azerbaycan’ın topraklarını kazanması ülkeye geri katması onur ve gurur verici her zaman kardeş ülkemizin yanındayız" diyerek etkinliği tamamladı.

 

 




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI