Bugun...


Evleri yaşanacak hale gelen ailenin mutlu günü
Tarih: 10-03-2021 10:37:05 Güncelleme: 10-03-2021 10:37:05 + -


Bodrum Kaymakamlığı ve Bodrum Güçbirliği Derneği’nin katkılarıyla maddi durumu iyi olmayan bir ailenin evi yenilenerek teslim edildi.

facebook-paylas
Tarih: 10-03-2021 10:37

Evleri yaşanacak  hale gelen ailenin mutlu günü

Turgutreis’te ikamet eden ve pandemi nedeniyle ekonomik zorluklar çeken iki çocuk sahibi Altan ailesinin oturulmayacak durumdaki evleri, Bodrum Kaymakamlığı ve Bodrum Güçbirliği Derneği’nin katkılarıyla bakım ve onarımı yapılarak, yenilendi. Alptekin Polat’ın katkılarıyla yaşanabilir mutlu bir yuva haline getirildi.

Mağdur ve ihtiyaç sahibi vatandaşların her zaman yanlarında olduklarını belirten Dernek Başkanı Serdar Kayhan “Gücümüz ve imkânlarımızın ölçüsünde, vatandaşlarımıza el uzatmaya, onlara her konuda destek ve yardımcı olmaya devam edeceğiz. Altan Ailesine yenilenen evlerinde güle güle oturmalarını diliyorum. Onları bir nebze de olsa sevindirip hayır dualarını alabildiysek ne mutlu bizlere” dedi.

Evlerinin bakım ve onarımı yapılarak yenilenmesinde destek olan  kaymakamlık ve derneğe teşekkür eden Sıddık Altan "Daha önce evimiz kullanılamaz haldeydi. Her yerinde rutubet ve nem vardı, duvarları pencereleri yoktu yaşamak mümkün değildi. Bize destek olan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI