Bugun...


Bodrum’da Turizm Tedarikçileri Fuarı açıldı
Tarih: 17-03-2023 15:30:34 Güncelleme: 17-03-2023 15:30:34 + -


Muğla’nın Bodrum ilçesinde “Cumhuriyetimizin 100. Yılında Türkiye Turizmi ve Tedarik Zincirinde Markalaşma” teması ile düzenlenen “5.Turizm Tedarikçileri Buluşması” Herodot Kültür Merkezi’nde açıldı.

facebook-paylas
Tarih: 17-03-2023 15:30

Bodrum’da Turizm Tedarikçileri Fuarı açıldı

Bodrum Belediyesi’nin destekleri ve  Bodrum Otel Satın Alma Gastronomi Platformu (BOSGAP) tarafından, turizm sektörünün önde gelen tedarikçi firmalarını, üst düzey yönetici ve mensuplarını bir araya getiren fuarın açılışını Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, BESİAD (Bodrum Esnaf ve Sanayici İşinsanları Derneği) Başkanı Neslihan Nazlıoğlu ve turizm sektör temsilcileri birlikte yaptı.Marmara, Ege, Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu bölgesinin farklı illerinden katılımcı firmaların yaklaşık 600 stand ile  yer aldığı fuarda renkli görüntüler oluştu. Türk turizminin desteklenmesi ve geliştirilmesi adına düzenlenen fuarda açılış konuşması yapan Ahmet Aras, “Ülkemiz zor günlerden geçiyor. Çok büyük doğal afetle karşı karşıya kaldık. Vatandaşlarımız zor durumda. Bütün kurumlarımız, gönüllülerimiz oradaki vatandaşlarımızın yardımına koşmuş durumda. Bu tablo içerisinde hayatın da devam ettiğini tabii ki çok iyi biliyoruz. Özelikle bölgemizde turizm sezonunun başlaması ile beraber ticaretin de dönmesi lazım ki devletimiz yaraları sarabilsin. Turizmcilerimiz, iş adamlarımız ticaretlerini sürdürebilsin ki hayat devam etsin, yardıma koşabilelim.” dedi.

 

 

Otel yöneticilerinin yoğunlukta olduğu, Bodrum sivil toplum kuruluşları ve çok sayıda davetlinin katıldığı “5.Turizm Tedarikçileri Buluşması-2023” 16-18 Mart tarihleri arasında ziyaret edilebilir.




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKONOMİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI