Bugun...


Devlet Hastanesi inşaatı öncesinde incelemeler yapıldı
Tarih: 29-06-2020 19:40:16 Güncelleme: 29-06-2020 19:40:16 + -


Bodrum’da yaklaşık on gün önce ikinci kez ihalesi yapılan ve iki yıldır atıl vaziyette duran yeni Devlet Hastanesi inşaatının kısa sürede başlanacağı açıklandı.

facebook-paylas
Tarih: 29-06-2020 19:40

Devlet Hastanesi inşaatı öncesinde incelemeler yapıldı

Devlet Hastanesi inşaatı öncesinde incelemeler yapıldı

İnşaatta bugün Ak Parti İlçe Başkanı Osman Gökmen, Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Oğuz Şahin ve Muğla Sağlık İl Müdürü Dr. İskender Gencer inceleme yaptı.

Ak Parti İlçe Başkanlığı’ndan bugün yapılan yazılı açıklamada şunlar belirtildi:

***Bildiğiniz gibi 21 Mayıs 2020 tarihinde Bodrum Devlet Hastanesi’nin ihalesi yeniden yapılmış ve inşa süreci başlamıştı. 21 Mayıs’tan bu yana geçen sürede ihale sürecinin resmi olarak tamamlanması için gereken bir takım resmi işlemler ve araştırmalar yapıldı. Artık bu sürecin de sonuna geldik.

 

***Bugün Muğla İl Sağlık Müdürümüz  İskender Gencer, Bodrum Devlet Hastanesi Başhekimimiz Oğuz Şahin ve teknik ekip ile birlikte yeni Bodrum Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulunarak resmi yer teslim raporunu hazırlama çalışmasını gerçekleştirdik.

 

***Hepimizin ortak sorunu olan Bodrum Devlet Hastanesi inşaatı, artık yeniden çok kısa bir süre içinde başlayacaktır. Siz değerli Bodrumluların bu konuda ki hassas yaklaşımlarınızı ve eleştirilerinizi çok önemsiyoruz ve sizlere teşekkür ediyoruz.

 

***Yeni Bodrum Devlet Hastanesi ile ilgili tüm gelişmeleri sizlere duyuracağımızın ve hastanemizin Bodrum’a en kısa sürede kazandırılması için sizlerle birlikte takipçisi olacağımızın bilinmesini isteriz.

 




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKONOMİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI