Bugun...


ABURCUBUR İLE KAHKAHAYA BOĞULDULAR
Tarih: 18-04-2019 22:09:40 Güncelleme: 18-04-2019 22:09:40 + -


Bodrum Mandalin Bar’ da bu akşam gerçekleştirilen talk şovda Bodrumlular Abur Cubur isimli gurubun performansları ile kahkahaya boğuldu.

facebook-paylas
Tarih: 18-04-2019 22:09

ABURCUBUR İLE KAHKAHAYA BOĞULDULAR

ABURCUBUR İLE KAHKAHAYA BOĞULDULAR

Bodrum Mandalin Bar’ da bu akşam gerçekleştirilen  talk şovda Bodrumlular  Abur Cubur isimli gurubun performansları ile kahkahaya boğuldu.

Özlem Özce organizasyon tarafından gerçekleştirilen sanat etkinliğinde oyuncu Rüştü Onur Atilla ve çerezlere fısıldayan adam rolüyle ünlenen oyuncu Doğan Akdoğan yıllardır süren hoş sohbetlerini bu sefer sahneye taşıdı. Yemekten sanata, aşktan baklavaya, anılardan bulaşığa, hayat koşturmacasından pide kuyruğuna kadar sahnede herşeyi konuşan iki eski meclis başkanı Binali Yıldırım’dan CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na , hayatın koşturmacası içinden zayıflama metodlarına kadar birçok konuyu espirili bir dille anlatırken izleyenler dakikalarca kahkahaya boğuldu sanatçılar bol alkış aldı.

Yaklaşık 300 sanatseverin izlediği  talk şovda Atilla ve Akdoğan zaman zaman seyirci ilede sohbetlerini ve şakalarını ilerletti, eğlence mekanında sıcak ve samimi bir hava oluştu. Konuşmalarını güncel espirilerini zaman zaman hayatın içinden çekilen fotoğrafları perdeye yansıtarak  doğaçlamalar yapan ikili iki saat süren performansları sonunda ayakta alkışlandı.




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KÜLTÜR SANAT Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI