Bugun...


Orhan Dinç: En iyi rota ve en prestijli marinaların adresi Bodrum
Tarih: 23-02-2020 06:01:40 Güncelleme: 23-02-2020 09:00:40 + -


Dünyanın en büyük iki tekne ve yat fuarından biri olan 15. Uluslararası Deniz Araçları Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı - CNR Avrasya Boat Show, 22 Şubat – 01 Mart 2020 tarihleri arasında, CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi’nde devam ediyor.

facebook-paylas
Tarih: 23-02-2020 06:01

Orhan Dinç: En iyi rota ve en prestijli marinaların adresi Bodrum

ORHAN DİNÇ: EN İYİ ROTA EN PRESTİJLİ MARİNA DEDİĞİMİZDE AKLIMIZA BODRUM GELİYOR

 

ANTERHABER -  Bodrum Ticaret Odası ve İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şube  katılımcı firmaları Roda Yat Tersane Turizm Denizcilik San.Tic.,  Agantur Yatçılık Sanayi, Bodrum Oğuz Marin, Ark Yat İşletmeciliği, Kuzey Yatçılık Turizm (Sole Yat), BOYES Bodrum Yelken Servisi İhr San. Firmaları ile birlikte açılış kokteyli düzenledi. Kokteyle İMEAK Deniz Ticaret Odası Başkanı Tamer Kıran, Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu, Meclisi İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şube Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri aynı zamanda bir çok Sivil Toplum Kuruluşu ve firmalar katıldı.  

 

 

EN İYİ ROTA EN PRESTİJLİ MARİNA DEDİĞİMİZDE AKLIMIZA BODRUM GELİYOR


Dünyanın dört bir yanından ciddi alıcıları ağırlayacak olan CNR Avrasya Boat Show’da 85 bin metrekarelik fuar alanında, bir çok megayat, motoryat ve yelkenli markası bir araya geldi. İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şube olarak imalatı ön plana çıkardıklarını söyleyen Başkan Dinç “Aslında burada Avrupa düzeyinde imalat yaptığımız sergilediğimiz tekne ve tasarımlarımızla aşikar dedi. Amaç ticaret yapmaktan öte Bodrum standı olarak sadece turist ağırlamadığımızı, ağırladığımız turistlerin gezdiği o muhteşem teknelerin bizim yerli üretimin elinden çıktığını göstermek bizim için bir onur kaynağı. En iyi rota, en iyi prestijli  marina ve en iyi koy dediğimizde aklımıza tabiki Bodrum geliyor. Bodrum her anlamda bir dünya markası” dedi.

 


Dinç ayrıca “Denizcilik sektörünün en kapsamlı ve en büyük buluşması CNR Avrasya Boat Show 2020, deniz tutkunlarına alternatif rota önerileri, farklı tasarımlar  sunmanın yanı işin mutfağı olan tersanelerinde ne kadar önemli olduğunu vurgulayarak, Deniz severlere kapımız açık” dedi.




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKONOMİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI