Bugun...


Bodrum’da işçileri taşıyan minibüs ile kamyonet kafa kafaya çarpıştı,15 yaralı
Tarih: 16-06-2020 18:49:18 Güncelleme: 16-06-2020 20:37:18 + -


Muğla’nın Bodrum ilçesinde bugün akşam saatlerinde meydana gelen kazada tarım işçilerini taşıyan servis minibüsü ile hatalı sollama yapan kamyonet kafa kafaya çarpıştı. İki sürücü ile 13 tarım işçisi yaralandı. Kaza yerinde can pazarı yaşandı.

facebook-paylas
Tarih: 16-06-2020 18:49

Bodrum’da işçileri taşıyan minibüs ile kamyonet kafa kafaya çarpıştı,15 yaralı

Bodrum’da işçileri taşıyan minibüs ile kamyonet kafa kafaya çarpıştı,15 yaralı

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Torba Mahallesi’ndeki Torba kavşağı yakınlarında bugün saat 17.30 sıralarında meydana gelen kazada , Göltürkbükü’ndeki bir otelde bahçe işlerinde çalışan çoğunluğu kadın olan 13 işçinin bulunduğu ve 48 yaşındaki Mustafa Öztaş ‘ın kullandığı  48 S 3510 plakalı minibüs, Bodrum istikametinden gelerek Göltürkbükü istikametine gitmekte olan  İslam  Önder Daşdemir(34) ‘ün kullandığı kamyonet ile kafa kafaya çarpıştı.

 

 

OLAY YERİNDE CAN PAZARI YAŞANDI

Kazaya Daşdemir’in hatalı sollayarak Özdaş’ın şeridine geçmesi sonucu meydana geldiği öğrenildi. Kazadan sonra hurda haline dönen servis minibüsünde bulunan işçiler çevredekilerin yardımı ile çıkarıldı. İşçilere ilk yardımı yine vatandaşlar yaptı.  

 

 

KAMYONETİN İÇİNDİ SIKIŞTI 30 DAKİKADA GÜÇLÜKLE ÇIKARILDI

Kamyonetin içerisinde sıkışan İslam Önder Daşdemir ise Muğla Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri ve sağlık ekiplerinin yardımı ile yaklaşık 30 dakika süren çalışma sonunda güçlükle çıkarıldı.

İşçilerin büyük bölümü olay yerine gelen 5 ambulanstaki ekipler tarafından ayakta tedavi edilirken , minibüs şoförü Mustafa Öztaş, kamyonet şoförü Daşdemir , işçilerden  Sevgi Özmazı, Sergül Özmazı, Güllü Yıldız, Fetullah Akduman , Fethi Akman , Murat Demir ve Süleyman Bulduk ambulanslarla Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

 

KAMYONET BİRDEN SOLLAYINCA KAFA KAFAYA ÇARPIŞTIK

Olay yerinde basın mensuplarına açıklama yapan minibüs şoförü Mustafa Öztaş “Göltürkbükü’nden işçileri aldım, 13 işçi vardı. Milas’a gidiyorduk. Torba kavşağına geldiğimizde karşıdan gelen kamyonet birden önümüzdeki aracı sollayınca benimle kafa kafaya geldi, kaçamadım çarpıştık” dedi.

 Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı. Hastaneye kaldırılan işçilerin durumlarının iyi olduğu kamyonet şoförü Daşdemir’in vücudunda kırıklar olduğu belirtildi.

 

 

 

 

 

 

 

 




Editör: Yaşar Anter



Etiketler :