Bugun...


Labranda Su Tesisleri 20 milyonluk yatırım ile yenilendi
Tarih: 19-08-2020 19:26:00 Güncelleme: 19-08-2020 19:26:00 + -


Milas Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü’ne bağlı Labranda Su yeni ambalajlarının ve teknik ekipmanlarının tanıtımını gerçekleştirdi. Tanıtıma Milas Belediye Başkanı CHP’li Muhammet Tokat, Labranda İşletme ve İştirakler Müdürü Aşkım Salkım Yalçınkaya ve konuklar katıldı.

facebook-paylas
Tarih: 19-08-2020 19:26

Labranda Su Tesisleri 20 milyonluk yatırım ile yenilendi

Geçtiğimiz günlerde boru hatlarının yenilenmesi, su üretim makinesi kurulumu, combatik sistem pet şişirme, kompresör gibi birçok ekipmanın yenilenmesi doğrultusunda 20 Milyonluk dev bir yatırım yapılmıştı. İhaleyi kazanan EKTAM Makine Sanayi firmasının yükümlülüklerini kısa sürede yerine getirmesinin ardından fabrika, üretime başladı. Daha önceki yıllarda sadece 0.5 litre, 1.5 litre, 5 litre ve 19 litrelik damacana su üreten fabrika, yapılan teknolojik yatırım ile 0.33 litre ve 1 litrelik yeni şişelerin yanında, bardak su da üretebiliyor. Labranda Su Fabrikası’nda yeni makinaları basına tanıtan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, üretimin bu teknolojiyle birlikte deneme üretimlerinde bile üretim hacminin 6 kat arttığını vurguladı ve deneme çalışmalarının tamamlanmasından sonra çok daha fazla verim alınacağını aktardı.

 

 

BU MARKANIN HAK ETTİĞİ YATIRIMI GERÇEKLEŞTİRDİK

Labranda Su Üretim Fabrikası’nda yapılan gezinin ardından  konuşan  Muhammet Tokat, Labranda’nın çok önemli bir marka olduğunu belirterek, yapılan yatırımla hem üretim hacminin hem de ürün çeşitliliğinin arttığını vurguladı. Konuşmasına devam eden Tokat, “Burada dev bir yatırım gerçekleştirdik. Labranda, kentimiz için önemli bir marka, bu markanın hak ettiği yatırımı ve teknolojiyi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.“ dedi.

 

 

 

 

 




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKONOMİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI