Bugun...



Yalıkavak hentbol takımı 33 Görele Belediyesi 28

Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü Hentbol Takımı, THF Kadınlar Süper Ligi 2023-2024 Sezonu altıncı hafta maçları kapsamında Bodrum’da Görele Belediyesi ile karşılaştı. Sahadan galip ayrılan Bodrum temsilcisi kadın hentbol takımı oldu.

facebook-paylas
Tarih: 18-10-2023 17:57

Yalıkavak hentbol takımı 33 Görele Belediyesi 28

Bodrum’daki Binnaz Karakaya Spor Salonu’nda gerçekleşen mücadelede Bodrum’daki alıkavak spor hentbol kadın takımı seyircisinin desteği ile çıktığı maçın ilk yarısını 17-11 skorla bitirip soyunma odasına galip giden taraf oldu.

Maçın ikinci yarısında da seyircinin desteği devam ederken, Denizin Kızları ilk yarıdaki mücadeleci tavrından ve kararlılığından taviz vermeyerek, Giresun temsilcisi Görele Belediyesi karşısında maçtan 33-28 galip ayrıldı.

Hentbolda imlçenin hakıl gurur olan kadın hentbol takımı  THF 7. Hafta karşılaşmaları kapsamında 22 Ekim Pazar günü Aksaray Spor Salonu’nda Aksaray Belediyesi ile ile karşılaşacak. THF Youtube sayfasından canlı olarak yayınlanacak olan maçın başlama saati 14:00 olup, canlı yayın linki Armada Praxis Yalıkavak Spor resmi Instagram hesabından da duyurulacaktır.




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI