Bugun...



Ralli’de kaza yapan pilotlardan “İyiyiz” mesajı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde devam eden ve çok renkli görünütülere sahne olan Türkiye Ralli Şampiyonası üçüncü ayağında beton direğe çarparak, direğin devrilmesi sonucu ölümden dönen iki genç Ralli pilotu hastaneden taburcu oldu, iyiyiz mesajı verdiler.

facebook-paylas
Güncelleme: 28-04-2024 10:56:17 Tarih: 28-04-2024 10:45

Ralli’de kaza yapan pilotlardan “İyiyiz” mesajı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde Karya Otomobil Spor Kulübü (KAROSK) tarafından düzenlenen Petrol Ofisi Maxima 2024 Türkiye Ralli Şampiyonası üçüncü ayağı Ralli Bodrum’un ilk gün düzenlenen

Milas Karacahisar köyü parkurunda Pilot Mert Yudulmaz ile yardımcı pilot Sevi Akal’ın yarıştığı otomobil, kontrolden çıkıp yol kenarındaki beton direğe çarpmış, kazada dev direğin otomobilin üzerine düşmesi sonucu iki pilot yaralanarak hastaneye kaldırılmıştı. 19 Yaşındaki Mert Yudulmaz ile Sevi Akal hastaneden taburcu olduktan sonra, bugün açıklama yaparak durumlarının iyi olduğunu açıkladılar.

 

Mert Yudulmaz “Bu tür kazalar otomobil sporlarının doğasında var. Kazadan burnumuz bile kanamadan otomobilden çıktık. Tedbir amaçlı hastaneye götürülmüştük, kontrollerden sonra taburcu edildik. Gerekli önlemleri aldığımız ve otomobil donanımlı olduğu için kazadan burnumuz bile kanamadan çıktık, Sevi Akal’ın durumuda iyi” dedi.

Bodrm’da turizm sezonu öncesi çok renkli görüntülerle heyecan yaratan Bodrum Rallisi bugün Alazeytin- Çiftlik etabı ile devam edecek.

 

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




İLİŞKİLİ HABERLER

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI