Bugun...



Turizm sezonunda Ukrayna’dan Muğla’ ya 160 bin turist gelecek

Muğla’nın Dalaman Havalimanı’na turizm sezonunda yaklaşık 160 bin Ukraynalı turistin geleceği açıklandı. YDA Dalaman Havalimanı Genel Müdürü Cengiz T. Ayaz, Mayıs ayı sonuna kadar gerçekleşmesi beklenen planlı seferler ile de yaklaşık 20 bin Ukraynalı misafirin bölgeye gelmesinin beklendiğini belirterek “Yaz sezonda havalimanımızı kullanarak bölgeye 160 bin yolcu gelecek” ifadesini kullandı.

facebook-paylas
Tarih: 30-04-2021 22:26

Turizm sezonunda Ukrayna’dan Muğla’ ya 160 bin turist gelecek

Ukrayna’dan Muğla’nın  Dalaman ilçesine gelen 379 turistin otellere yerleşmesinin ardından turizm sezonunda gelecek turistlerle ilgili açıklama yapıldı.

TURİZM SEZONUNDA 160 BİN TURİST BEKLENİYOR

YDA Dalaman Havalimanı Genel Müdürü Cengiz T. Ayaz,  Mayıs ayı sonuna kadar gerçekleşmesi beklenen planlı seferler ile de yaklaşık 20.000 Ukraynalı misafirin YDA Dalaman Havalimanını kullanarak bölgeye gelmesi beklendiğini belirterek, şunları söyledi: “Tam kapanma sürecinin sonuna kadar ise, yaklaşık 8.500 Ukraynalı misafirimizi bölgemizde ağırlayacağız. Devamında yaz sezonun 160 bin yolcu gelecek. Ukrayna’dan gelen misafirler. Kiev, Lviv (liviv), Kkarkiv (Harkiv), Odessa ve Zaporozhye (zaparoje) Havalimanlarından direkt Dalaman Havalimanımıza gerçekleşecek Charter ve tarifeli seferler ile geleceklerdir” dedi.

Dalaman’a gelen Ukraynalı turistler ise Türkiye’yi çok özlediklerini ve bölgenin denizi ve sahillerine  hayran olduklarını ifade ettiler.

 

 




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKONOMİ Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI