Bugun...



Turistik adanın sahilinde turistlerin bulduğu İHA panik yaşanmasına neden oldu

Akdeniz’deki turistik Girit Adası sahilinde sabah saatlerinde turistlerin bulduğu İHA panik yaşanmasına neden oldu. Turistler insansız hava aracının İran’ın İsrail’e attığı ve yolunu şaşırmış bir İHA olabileceği şüphesi üzerine büyük korku yaşadı.

facebook-paylas
Tarih: 16-04-2024 19:26

Turistik adanın sahilinde turistlerin bulduğu İHA panik yaşanmasına neden oldu

Girit’in Kandiye kenti sahilinde bulunan İHA bir süreliğine panik yaşanmasına neden oldu.

SABAH DENİZE GİDEN TURİSTLER İHA BULDU ŞOKE OLDU

Akdeniz’deki Girit Adası’nın Kandiye kenti sahilinde sabah yürüyüş yapan turistlerin bulduğu İHA büyük korku ve heyecan yaşanmasına neden oldu. Denize girmek için sahile giden vatandaşlar denizin kıyısında İHA görünce, İran’ın İsrail’e yaptığı saldırıda hedef şaşıran İHA’lardan biri olduğunu zannederek korku dolu anlar yaşadılar.

Turistler otel yöneticileri  aracılığı ile polisi arayarak bilgi verdiler. Olay yerine gelen gelen polis ve askeri yetkililer önce vatandaşları sahilden uzaklaştırdılar sonra da İHA’nın sahilden güvenli bir şekilde alınmasını ve incelenmek üzere askeri kışlaya götürdüler.

UÇAK SAVAR PERSONELİNİN EĞİTİMİNDE KULLANILAN İHA

Yapılan ilk incelemelere göre İHA’nın, hava hedeflerinde kullanılan ve İngiltere’ye ait bir şirket tarafından üretilen ve uçak savar personelinin eğitiminde kullanılan hava aracı olduğu ortaya çıktı. Hava aracının metal kısımlarında pas izleri bulunması nedeniyle bir süredir denizde olduğu ve mekanik bir arıza sonucu denize düşmüş olabileceği belirtildi.

 



Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER DÜNYA Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI