Bugun...



Turistik adada kaybolan turizmci Polonyalı kadın bulunamıyor

Yunanistan’ın İstanköy (Kos) Adası’nda yaşayan turizmci 27 yaşındaki Polonyalı Anastasia Patricia Rubinska 4 gün önce ortadan kayboldu. İzi bulunamayan Rubinska’nın bulunması için Yunanistan ve Polonya cinayet masası ekipleri alarma geçti, 5 kişi gözaltına alındı. Adada yaklaşık 200 kişilik ekibin arama kurtarma çalışmalarına devam ettiği belirtildi. Kaçırılma ihtimaline karış Muğla’daki emniyet birimlerine bilgi verildiği belirtildi.

facebook-paylas
Tarih: 17-06-2023 13:23

Turistik adada kaybolan turizmci Polonyalı kadın bulunamıyor

Muğla’nın Bodrum ilçesine komşu İstanköy (Kos) Adası’nda yaşayan ve bir otelde çalışan turizmci 27 yaşındaki Polonyalı Anastasia Patricia Rubinska 2 Haziran’da sabaha karşı ortadan kayboldu.

 

4 GÜN YAPILAN ARAMADA İZİNE RASTLANMADI

Ailesi ve arkadaşlarının verdiği kayıp ihbarının ardından adanın özellikle Marimari  ve Tigaki bölgesinde arama yapan ekipler 4 gün geçmesine rağmen Rubinska’nın izine rastlayamadı. Atina ve Rodos’tan gelen köpekli arama kurtarma  ekipleride çalışmalara başlarken Rubinska’nın ailesinin İstanköy’de kaybolan kızları için yola çıktığı ayrıca Polonya’dan özel bir cinayet masası ekibinin adaya geldi belirtildi.

5 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

15 itfaiyeci, Sivil Koruma ve Yunan Kurtarma Timi görevlileri, gönüllüler, iki koklama köpeği ve insansız hava aracının dahil olduğu aramalar devam ederken Rubinska’nın Bengaldeş uyruklu erkek arkadaşı ile 4 kişinin gözaltına alınarak sorgulandığı belirtildi.

 

 

 ANNESİ KAÇIRILDIĞINI İDDİA ETTİ

Rubinsak’nın annesinin polis ekiplerine kızının adadan başka bir ülkeye kaçırıldığı yönünde bilgiler olduğunu söylediği açıklandı.Yunan polisinin Rubinska’nın kaçırılma  ihtimaline karşı Türkiye ile temasa geçildiği Muğla sınır ve gümrük kapılarına bilgi verdiği belirtildi.

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER DÜNYA Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI