Bugun...



Turgutreis’in ilçe olması için yürüyerek ve bisiklete binerek Ankara’ya gidecek

Bodrum yaşayan iş insanı Volkan İlgüz Turgutreis Mahallesi’nin ilçe olması için Ankara’ya yürüyerek ve bisiklete binerek gideceğini belirterek “Amacım farkındalık yaratmak. Anayasal hakkımız olan yerinde yönetilme talebimizi iletmek ve yaşadığımız mağduriyetleri dile getirmek adına Yüce devletimizin kapısını çalmaya, Turgutreis'in bir kenar mahalle olmadığını resmi veriler ile devletimizin ilgili organlarına arz etmeye gidiyorum yürüyerek ve bisikletle gideceğim"dedi.

facebook-paylas
Tarih: 20-04-2022 15:15

Turgutreis’in ilçe olması için yürüyerek ve bisiklete binerek Ankara’ya gidecek

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Turgutreis Mahallesinde yaşayan turizmci evli ve iki çocuk babası 36 yaşındaki Volkan İlgüz mahallenin ilçe olması için imza kampanyası başlattı.

 

TOPLADIĞI 30 BİN İMZA İLE YOLA ÇIKIYOR

Turgutreis’in ilçe olması için başlatılan kampanyada 30 bin imzayı aştığını belirten Volkan İlgüz 23 Nisan 2023 tarihi sabahı Turgutreis’ten Ankara’ya yürüyerek ve zaman zaman bisiklete binerek 700 kilometre yol kat ederek imza kampanyasındaki ilçe olma dilekçesini İçişleri Bakanlığı’na ileteceğini belirterek “Anayasal hakkımız olan yerinde yönetilme  talebimizi iletmek ve yaşadığımız mağduriyetleri dile getirmek adına Yüce devletimizin kapısını calmaya, Turgutreis'in bir kenar mahalle olmadığını resmi veriler ile devletimizin ilgili organlarına arz etmeye gidiyoruz. Turgutreis'in diğer bölgelerimize de emsal teşkil edeceği şekilde ilçe olması adına yasal işlem ve taleplerimizi ileteceğiz.

Yerinde yönetilme talebimizi iletmek ve yaşadığımız mağduriyetleri dile getirmek adına yüce devletimizin kapısını çalmaya, Turgutreis'in bir kenar mahalle olmadığını resmi veriler ile devletimizin ilgili organlarına arz etmeye gidiyoruz. Bodrum'dan Ankara'ya kadar sürecek olan bir yolculuğa 30.000 hemşerimizin imzası, duası ve desteği ile çıkacağım. Bu yolculuk farkındalığı arttırmak ve kamuoyunda konunun dikkat çekmesini sağlamak aynı zamanda ise kararlılık ve azmimizi göstermek adına bisiklet ile pedal çevirerek ve yaya yani beden gücü ile olacaktır” diye konuştu.

 

 

TURGUTREİS YATIRIM BEKLİYOR

İlgüz açıklamasının devamında ise yol boşunca canlı yayınlar yapacağını belirterek “Yolculuk bisiklet ağırlıklı olacak. Bisiklet ile saatte ortalama 20-25 km kat etmeyi planlıyorum. Çok fazla mola vermeden sabır ile devam edeceğim Yayan ise saatte ortalama 8 km yol alacağım. Düz yollarda bisiklet kullanıp yokuşları yaya çıkacağım. Bu kent yol istiyor, elektrik istiyor, istihdam istiyor, huzur istiyor ve bunun yolu düzgün kamu yönetiminden geçiyor. Madem ki öyle biz de hizmeti vatandaşın ayağına getirmek istiyoruz” dedi.

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI