Bugun...



Motosiklet sürücülerine kask dağıtıldı, öğrencilere eğitim verildi

Bodrum’da jandarma tarafından motosiklet sürücülerine yönelik yapılan uyarılar sonrası ücretsiz kas dağıtıldı. Etkinlikte kaskı olmayan 15 sürücüye kask hediye edildi. 70 sürücüye reflektörlü yelek dağıtarak sürücülere trafik kuralları konusunda bilgi verildi.

facebook-paylas
Tarih: 29-12-2023 18:28

Motosiklet sürücülerine kask dağıtıldı, öğrencilere eğitim verildi

Muğla İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı trafik timleri Gündoğan Mahallesi Atatürk Caddesi Jandarma Asayiş Kontrol Noktası önünde motosiklet sürücülerine yönelik denetim gerçekleştirdi. Denetimler kapsamında motosiklet sürücülerine motosiklet kullanımı esnasında koruma başlığı ve gözlüğü kullanımı, kış şartlarında motosiklet kullanımı esasları ile akşam saatlerinde motosiklet sürücü ve yolcularının reflektif yelek giyme zorunluluğu konusunda bilgilendirmeler yapıldı.


Gündoğan Mahallesi Nafiz Ilıcak İlkokulu'nda 417 öğrenciye uygulamalı trafik eğitimi verildi. Genel trafik kuralları, okul servislerine inme ve binme kuralları, bisiklete binme kuralları, kask kullanımı ve önemi, araçlarda emniyet kemeri kullanımı, trafikte görünürlük ile yaya ve okul geçitlerinde hareket tarzı konularında uygulamalı olarak anlatımlarda bulunuldu.




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EĞİTİM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI