Bugun...



Koyunlarını telef ettiğini iddia ederek 2 köpeği av tüfeği ile öldürdü

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bu sabaha karşı meydana gelen olayda ağıla girerek 10'dan fazla koyununu öldürdüğünü iddia ederek iki köpeği av tüfeği ile öldüren kişinin ifadesine başvuruldu.

facebook-paylas
Güncelleme: 19-01-2022 18:46:06 Tarih: 19-01-2022 12:36

Koyunlarını telef ettiğini iddia ederek 2 köpeği av tüfeği ile öldürdü

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Yalıkavak Mahallesi Gökçebel Mevkii’ndeki kırsal alanda meydana gelen olayda ağıla giren iki köpeğin 10'dan fazla koyunu telef ettiği beirtildi. Koyunların bağırmaları üzerine olay yerine gelen çoban Eyüp Gözütok yanındaki av tüfeği ile iki köpeği kafasından vurarak öldürdüğü belirtildi. İhbar üzerine olay yerine hayvanseverler ve polis ekipleri yönlendirildi. Polis Eyüp Gözütok’un av tüfeğine el koyarak Yalıkavak Karakolu’na götürüp ifadesini aldı. Bazı hayvanseverler olayla ilgili tepki gösterdi. Köpeklerin bulunduğu yerden alınarak koyunlara saldıran köpekler olup olmadığının incelenmesi için otopsiye gönderileceği öğrenildi.

Eyüp Gözütok ise yaptığı açıklamada "Benim en az 50 koyunum telef oldu. bununda maliyeti 120-150 bin TL. civarında, olayların böyel olmasını ben istermiyim, konu ile ilglii zaten adli süreç başlatıldı" diye konuştu.

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI