Bugun...



Harley Davidson tutkunları köy okulunu yenilediler

Muğla’nın Bodrum ilçesinde 2 yıl önce kurulan Harley Davidson Owner Group motosiklet tutkunları Mazı köyündeki eski okulu yeniledi. Motosikletleri ile okula giden gruba çocuklar büyük sevgi gösterisinde bulundu. Grup başkanı Cem Yurdakul "Çocuklar bizim geleceğimiz, her türlü desteği vermeye devam edeceğiz" dedi.

facebook-paylas
Tarih: 14-09-2023 20:57

Harley Davidson tutkunları köy okulunu yenilediler

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Mazı Köyü’ndeki Mazı Özcan-Duran Karagöl İlkokulu’nun tüm boya, bakım, kapı, pencere tamiratı ve yenilenmesi, boyanması, tabelaların takılması ve teknolojik aletlerle donatılması için seferber oldu.

2 AY ÇALIŞTILAR

57 öğrenci 8 öğretmenin bulunduğu okulu 2 ayda tamamlayan Harley Davidson Owner Group Başkanı Cem Yurdakul, genel sekreter Murat Kır ve  Uğur Polat okulu düzenlenen tören ile öğretmen ve öğrencilere teslim etti.Geçtiğimiz yılda Akyarlar Hacı Mahmut Tınaztepe İlkokulu’nu baştan sona yineleyen motosiklet grubu üyelerine İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Aldal tarafından teşekkür plaketi verildi.

 

 

HERŞEYİ DEVLETTEN BEKLEMEYELİM

Bodrum köylerindeki okullara desteklerini sürdüreceklerini belirten kulüp başkanı Cem Yurdakul “Bizler doğayı, çevreyi seven koruyan ve özellikle eğitime önem veren kişileriz. Sadece motosiklet üzerine binerek gezdiğimiz düşünülmesin. Yaşadığımız ilçede iki yıl önce grubumuzu oluşturduk ve her yıl en az üç sosyal sorumluluk projesi üretmek ve gerçekleştirmek için çalışmalarımıza başladık. Her şeyi devletten öğretmenlerden beklememek gerekir, Bodrum’da yaşayan ekmeğini kazanan insanlar olarak elimizden ne gelirse destek vermeye devam edeceğiz, çocuklar bizim geleceğimiz” diye konuştu.

 

 




Editör: Yaşar Anter




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EĞİTİM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI