Bugun...


Bodrum’da online 23 nisan coşkusu
Tarih: 22-04-2020 14:48:03 Güncelleme: 22-04-2020 14:48:03 + -


CHP’li Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras bu gün yaptığı açıklamada 23 Nisan Perşembe akşamı saat 21.00’de, tüm Bodrum halkını pencere, balkon ve bahçelerinden İstiklal Marşı’nı okumaya davet etti.

facebook-paylas
Tarih: 22-04-2020 14:48

Bodrum’da online 23 nisan coşkusu

Bodrum’da online 23 nisan coşkusu

Aras, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100’üncü yıldönümünde Bodrum’daki tüm ev ve işyerlerinin Türk bayraklarıyla donatılmasını çağrısında bulundu.

 

Muğla’nın Bodrum ilçesinde Bodrum Belediyesi tarafından bugün yapılan açıklamada , corona virüsü salgını nedeniyle  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı sosyal izolasyon kurallarına uygun bir dizi etkinlikle kutlamak için hazırlıklarını tamamladı.

 

 

 BİNLERCE BAYRAK VE SÜT DAĞITILDI

 

Belediye personeli bugün mahalle mahalle sokak sokak dolaşarak binlerce çocuklara ve evlere binlerce bayrak armağan etti. Çocuklara Türk bayrağının yanısıra halk sütte verildi.

 

ÇOCUKLAR İÇİN BİR DİZİ ONLİNE EĞLENCE DÜZENLENDİ

 

Bodrum belediyesinin 23 nisan etkinlikleri  yarın  saat 14.00’te Bodrum Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun “Harikalar Mutfağı” adlı çocuk oyunu ile başlayacak. Eğlenceli müzikli çocuk oyunu, Belediye’nin Facebook hesabından izlenebilecek. 

Saat  16.00’da Bodrum Deniz Müzesi instagram hesabından, Beşiktaş JK Müzesi Direktörü, Müzecilik Meslek Kuruluşu Başkanı Canan Gürgen Gültaş tarafından “Çocuk Dostu Müzeler” temalı bir canlı yayın sohbeti gerçekleştirilecek. Bodrum Belediyesi’nin müzisyenler için başlattığı “Çarşı’ya gidemiyorsak, Çarşı’nın müziği bize gelir” projesinin 23 Nisan konuğu Engin Özçelik olacak. Konser saat 18.00’da Belediye’nin Facebook hesabında yayınlanacak.

 

 

ÖDÜL KAZANAN ÇOCUKLARI EVLERİNDE ZİYARET EDECEK

 

23 Nisan Perşembe akşamı saat 21.00’de tüm Bodrum halkının İstiklal Marşı’nı okumasıyla devam edecek. Saat 21.30’da ise ilçenin tanınmış müzisyenlerinden Ender Kasal, şarkılarını tüm Bodrum halkı için seslendirecek. Konser, Belediye’nin Facebook hesabından izlenebilecek.

Ahmet Aras, 23 Nisan Perşembe günü Belediye Kültür ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından sosyal medya hesapları üzerinden gerçekleştirilen şiir ve resim yarışmasında kazananlara ödüllerini çocukların evlerine giderek teslim edecek.

 

 




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI