Bugun...


Doğu Perinçek’in 60 yıllık dava arkadaşı boğularak yaşamını yitirdi
Tarih: 06-08-2022 11:02:39 Güncelleme: 06-08-2022 11:18:39 + -


Bodrum'un Mazı Köyü sahilinde dün öğle saatlerinde denize girerken kalp krizi geçirip boğulan emekli öğretmen Mustafa Dündar’ın Vatan Partisi üyesi ve genel başkan Doğu Perinçek’in 60 yıllık dava arkadaşı olduğu belirtildi. Dündar gözyaşları içinde toprağa verildi.

facebook-paylas
Tarih: 06-08-2022 11:02

Doğu Perinçek’in 60 yıllık dava arkadaşı boğularak yaşamını yitirdi

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Mazı Köyü sahilinde dün öğle saatlerinde denizde yüzerker aniden fenalaşan ve ardından vatandaşların ve yakınlarının yardımı ile ambulans ile özel bir hastaneye kaldırılan ancak kurtarılamayan 74 yaşındaki emekli öğretmen Mustafa Dündar’ın Vatan Partisi genel başkanı Doğu Perinçek’in çocukluk ve dava arkadaşı olduğu belirtildi.

Vatan Partisi Bodrum İlçe örgütü üyesi Dündar’ın cenazesi olayın ardından otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Ardından Gökbel Köyü’nde toprağa verilen Dündar için Perinçek’in cenazeye çiçek gönderdiği ve aileye üzüntülerini ilettiği belirtildi.

 

 

Olayın üzüntüsünü atlatmaya çalıştıklarını belirten Bodrum Vatan Partisi İlçe Başkanı Şeref Bozkurt SÖZCÜ’ye yaptığı açıklamada “Mustafa öğretmen ömrünün neredeyse tamamını genel başkanımız ile birlikte inandıkları davalarında birlikte mücadele ederek geçirdiler. Şimdi de Vatan Partisi çatısı altında bu mücadeleyi sürdürüyorlardı. Ani ölümü bizleri çok üzdü. Vatan partisi önemli ve değerli bir büyüğünü kaybetti” diye konuştu.

 

 




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI