Bugun...



Evinde ölü bulunan Gamze’nin babası tutuklandı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde dün sabah saatlerinde evinde ölü bulunan 17 yaşındaki Gamze Sakallıoğlu’nun babasının bugün tutuklanarak cezaevine gönderildiği belirtildi. Açıklamayı Sakallıoğlu'nun oğlu yaptı.

facebook-paylas
Güncelleme: 25-01-2022 17:53:18 Tarih: 25-01-2022 15:55

Evinde ölü bulunan Gamze’nin babası tutuklandı

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Mazı Köyü’nde dün sabah saatlerinde ailesi tarafından evinde ölü olarak bulunan ve evli  ve üç çocuk babası 54 yaşındaki Mehmet Halil Sakallıoğlu tarafından çağrılan jandarma ve sağlık ekiplerinin yaptığı inceleme sonucu boynunda izlerin bulunduğu ve yaşamını yitirdiği tespit edilen 17 yaşındaki Gamze Sakallıoğlu’nun ağabeyi Mefar Sakallıoğlu  açıklama yaptı.

Mefar Sakallıoğlu “Büyük şok ve üzüntü içerisindeyiz. Kız kardeşimin cenazesi biraz önce aldık defnetmek için köye götürüyoruz.  Bu arada babam jandarmalar tarafından gözaltına alınarak tutuklandı.Otopsi sonucunun 3-4 ayda geleceğini ve kesin ölüm sonucunun o zaman belirleneceğini söylediler. Hem şaşkın hem acılı ve üzüntülüyüz. Yargı kız kardeşimin ölümünü şüpheli olarak değerlendirdi” diye konuştu.

 

 




Editör: Melis Anter




İLİŞKİLİ HABERLER

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI