Bugun...



Enerji Bakanı Skrekas: Bende fatura mağduruyum, gerekirse termosifonları kapatın

Yunanistan Çevre ve Enerji Bakanı Kostas Skrekas, yüksek elektrik faturaları nedeniyle yaptığı açıklamada sert tepkilere neden oldu. Skrekas “Yüksek elektrik faturalarından bende mağdurum, gerekirse sizde termosifonları kapatın” dedi, sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutuldu.

facebook-paylas
Tarih: 12-02-2022 16:02

Enerji Bakanı Skrekas: Bende fatura mağduruyum, gerekirse termosifonları kapatın

Yunanistan Çevre ve Enerji Bakanı Kostas Skrekas yüksek elektrik faturaları nedeniyle ANT1 Televizyonu’na açıklamalarda bulundu.

 

TERMOSİFONLARI KAPATIN BİR AMPULU SÖNDÜRÜN

Skrekas açıklamalarda vatandaşları enerji tasarrufu yapmaya çağırarak  “Elektrikten tasarruf etmek için çabalamalıyız. Termosifonu kapatmayı unutmuyoruz, fazladan bir lamba bile açık bırakmıyoruz. Bütün bunlar neticede cebimizden çıkıyor’ dedi.

 

BENDE YÜKSEK FATURA MAĞDURUYUM

Skrekos açıklamasının devamında ise hükümetin vatandaşa elektrik yardımı yaparak destek olduğunu belirterek “Benim şahsen 4 aylık aynı tüketim için geçen yıl 280 Euro öderken, bu yıl 340 Euro ödedim, hükümetin ekonomik desteği olmasaydı 410-420 Euro ödeyecektim” diye konuştu.

 

KONUŞURKEN YA YALAN SÖYLÜYOR YA VATANDAŞI TAHRİK EDİYOR

Bakan Skreakas sosyal medyada tepki toplarken ana muhalEfet partisi SYRIZA yöneticileride bakana yönelik olarak  “Sayın Skrekas konuşurken ya yalan söylüyor, ya vatandaşı tahrik ediyor. Çünkü kendisi geçen Eylül ayında elektrik faturalarında 2-3 Euro artış olacağını söylerken şimdi bu artış 3-4 kat fazla oldu” dediler.




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER DÜNYA Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI