Bugun...



Dereköy'de hazine arazisini çöplüğe çeviren şirkete 18 bin TL. para cezası

Muğla’nın Bodrum ilçesinde hazine arazisine yol açarak kaçak hafriyat döken inşaat şirketine 18 bin Tl. idari para cezası verildi.

facebook-paylas
Tarih: 09-04-2022 17:01

Dereköy'de hazine arazisini çöplüğe çeviren şirkete 18 bin TL. para cezası

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Dereköy’de bir ihbarı değerlendiren Bodrum Belediyesi Zabıta ekipleri ve jandarma güçleri Kavakderesi Mevkii’ndeki hazine arazisini kaçak olarak yol açtıktan sonra hazine arazisini moloz ve hafriyat döküm alanı olarak kullanmaya başlayan şirkete müdahale etti.

Yapılan incelemede çalışmanın izinsiz olduğunu tespit eden ekipler, çalışmayı durdurarak ilgili kuruma gönderilmek üzere tutanak düzenledi. İzinsiz yol açım çalışması yapan şahsa da Kabahatler Kanunu’nun 41/4 maddesince 18 bin lira cezai işlem uyguladı.

 

 

KAÇAKLARLA MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEK

Bodrum Belediye Başkanı CHP’li Ahmet Aras  “Bodrum’u ve doğal bitki örtüsünü korumak için göreve geldiğim günden beri ekiplerimle birlikte mücadeleyi sürdürüyoruz. İzinsiz yapılan ve Bodrum’un florasını bozan her türlü çalışmanın Bodrum Belediyesi olarak karşısındayız. Kaçak hafriyat dökümü, izinsiz yol açım çalışması, kaçak iskele, ruhsatsız inşaat gibi yasa dışı uygulamalar, dünyanın en önemli destinasyonlarından biri olan Bodrum’a zarar veriyor. Bizler, mücadeleye devam edeceğiz ve gerekli yasal cezai yaptırımları uygulayacağız.” ifadelerini kullandı.

 




Editör: Yaşar Anter




İLİŞKİLİ HABERLER

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI