Bugun...



DENİZCİLERİN YENİ BAŞKANI ERDOĞAN OLDU.

Denizciler Derneği’nin bugün yapılan genel kongresinde kaptan Erol Erdoğan denizcilerin yeni başkanı oldu.

facebook-paylas
Güncelleme: 16-03-2019 18:29:16 Tarih: 16-03-2019 18:24

DENİZCİLERİN YENİ BAŞKANI ERDOĞAN OLDU.

DENİZCİLERİN  BAŞKANI ERDOĞAN OLDU.

Denizciler Derneği’nin bugün yapılan  genel kongresinde kaptan Erol Erdoğan denizcilerin yeni başkanı oldu.

Bodrum’da 1970 li yıllardan buyana faaliyetini sürdüren ve 2048 üyesi bulunan  Bodrum Denizciler Derneği’nin olağan genel kongresi Bodrum Belediyesi Nurol Kültür Merkezi’nde sona erdi.

 Üç dönemdir dernek başkanlığı yapan Mustafa Demiröz’ün hazırladığı Viya Böle ile kaptan Erol Erdoğan’ın hazırladığı  Denizde Birlik Zamanı guruplarının mücadelesinde Erdoğan ve ekibine 714 Demiröz ve ekibine ise 375 oy çıktı. 4 oyda geçersiz kabul edildi. Seçimler sırasında DP Muğla Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon denizcileri ziyaret ederek başarılar diledi. Erdoğan yaptığı açıklamada

”Periyodik olarak yaptıklarımızı üyelerimiz ile paylaşacağız. Biz denizciler artık bodrumda kavga istemiyoruz. Bodrumun tüm yerel unsurları birlikte çalışarak başarıya ulaşabilir. Derneğimizi üyeleri, diğer sosyal toplum kuruluşları ve resmi makamlar ile barıştırarak entegrasyonunu sağlayarak denizcilik sektörüne gerçek çözümler yaratacağız. Özellikle çevre konularında yoğun bir protesto ve agresif tepkiler ortaya koyuluyor. Unutmayalım ki kavga ederek sonuç alınmaz. Tüzel kişiler için kanun yolları açıktır. Bu mücadele basın da sosyal medya da popülizm hareketleri ile gündemde kalarak sadece kişiye menfaat sağlamaktadır. Oysa  ki sektörümüzün kalıcı ve uzlaşmacı çözümlere ihtiyacı var. Denizler hepimizin ve ancak hep birlikte koruyabiliriz” dedi.

Üç dönem dernek başkanlığı yapan Mustafa Demiröz ise “Hepimiz aynı denizin aynı güzelliğin aynı ilçenin içindeyiz, ekipler değişse de denizcilerin hedefleri çok değişmez , Erol Erdoğan ve ekibine başarılar diliyorum, önümüzdeki süreçte bizlerde onlara destek vermek için ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI